Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Birgit, Marketingcoördinator

"Halverwege januari dit jaar was ik al een paar maanden op zoek naar een leuke job als marketing- of communicatiemedewerker. Mijn voorkeur ging uit naar een baan in de automotive branche, maar het tijdstip om te solliciteren zat niet mee, waardoor het aanbod vacatures aan de lage kant bleek. Tot ik een kijkje nam op de website www.automotivevacaturebank.nl.

Daar stond de vacature voor Marketingcoördinator bij een Automotive Holding in Gelderland. Ik vond deze functie mij op het lijf geschreven en besloot direct te solliciteren. De dag daarna werd ik al gebeld en die dag daarop had ik al een afspraak voor een sollicitatiegesprek!

Kort daarna volgde een tweede gesprek. Al met al heb ik binnen twee weken zowaar een nieuwe baan gevonden, waar ik al maanden naar op zoek was. Op 1 maart ben ik begonnen bij een leuke organisatie waar ik prima op mijn plek zit. Het kan je dus zomaar eens mee zitten!"
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close