Kernactiviteiten
24People heeft een uniek concept en we staan bij onze kandidaten en klanten te boek als het bureau dat ambities samenbrengt. Met name in de automotive, waar we (bijna) allemaal zelf vandaan komen. Wij vinden talent dat precies aansluit op de ambities van de klant, omdat wij de markt vanuit de eerste hand kennen. Met vakspecialisten uit de branche hebben wij evenveel aandacht voor de ambities van de kandidaat, als voor de ambities van de opdrachtgever. Wij beschikken over de kennis en contacten in elke regio en hebben daarmee bijna landelijk dekking.

Om er zeker van te zijn dat er een goede match is bespreken wij niet alleen jouw CV met potentiele werkgevers, maar de persoonlijke aspecten van jouw zoektocht. De matches die dan uit ons netwerk naar voren komen, leggen we aan je voor. Het is vervolgens aan jou om te besluiten met welke werkgevers je een orienterend gesprek wilt. Als er om wat voor reden behoefte bestaat aan een adviserende rol van 24People tijdens dit of een volgend gesprek, kan dat geregeld worden. 24People wil over alle aspecten van je toekomstige functie meedenken. Daarom zeggen we: 24People brengt ambities samen.

Je kunt bij ons direct terecht voor rollen als: Eerst Automonteur, Tweede Automonteur, Bandenmonteur, Service Adviseur of Werkplaatsreceptionist, Diagnosetechnicus, Bedrijfswagentechnicus, Showroomverkoper, APK keurmeester, Werkplaats Chef, Parts Manager en nog veel meer. Wat zou je willen doen?
LinkedIn
Facebook

Recente Automotive vacatures van 24People

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Website:24People

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close