Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Webshop Medewerker

Vacature Webshop Medewerker


Fietsen, Groningen

16 - 24 uur
Parttime

Werk jij graag aan je conditie op de fiets? Heb je naast je studie tijd over in de week en zoek je een leuke baan waarbij je jouw kennis over fietsen en jouw online skills kan inzetten? Dan zoeken wij jou! Solliciteer op de functie Medewerker Webshop bij Broekhuis Fietsen in Groningen!
 

Jouw dag begint met een koffie, waarna je met je collega’s bijpraat over fietstochten die jullie gemaakt hebben. Daarna bespreek je samen welke producten er online gezet mogen worden en wat er nog meer verbeterd kan worden in de webshop. Jouw taken bestaan uit: 

  • Het online zetten van fietsen, fietsonderdelen, etc
  • Slimme productcombinaties voorstellen en online zetten
  • Productonderhoud doen in ons eigen systeem
  • Het juist verwerken van gegevens en kenmerken in de productkaart

Broekhuis is een groot bedrijf. Als je bij ons komt werken, heb je er in één klap 1.800 collega’s bij, waarvan er 125 in onze fietswinkels werken. Bij Broekhuis draait alles om de kracht van het team op de vestiging. Het is voor ons team een sport om van de klanten echte Broekhuis-ambassadeurs te maken. Hoe? Door met een positieve instelling altijd te willen helpen en te denken in oplossingen. Dit doet Broekhuis ook voor jou! Zo ontvang je onder andere kortingen op je sportabonnement, onderhoud aan je auto en op kleding. Je krijgt leuke collega’s en er zijn vele doorgroeimogelijkheden. Waar zie jij jezelf in de toekomst? Laten we samen ervoor zorgen dat je daar gaat komen.

Zoek jij een werkgever die een positieve houding belangrijk vindt, die jouw persoonlijke ontwikkeling aanmoedigt en je de ruimte geeft om te ontdekken hoe jouw talent het beste tot uiting komt? Kom Broekhuis versterken als Medewerker Webshop!

Locatie

Groningen

Opdrachtgever

Broekhuis

Webshop Medewerker
Bedrijf van der Velden B.V.
Broekhuis
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close