Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Bedrijfsautotechnicus Bestelwagens

Vacature Bedrijfsautotechnicus Bestelwagens

Heb jij passie voor sleutelen aan bestelwagens? Help jij graag onze klanten weer zo snel mogelijk de weg op? Bouw jij mee aan ons team? Word dan Bedrijfsautotechnicus Bestelwagens in onze Louwman Mercedes-Benz vestiging in Gorinchem!

Wat ga je doen?
Of je nou nog het een en ander moet leren of een ervaren specialist bent, samen met je team zorg je ervoor dat alle reparaties en onderhoud nauwkeurig en vakkundig worden uitgevoerd. Je analyseert problemen, overlegt en vraagt hulp waar nodig zodat jouw oplossingen haalbaar en goed zijn. Je sleutels dagelijks aan verschillende (diesel) motoren van Citans, Vito’s en Sprinters. Mocht je APK gecertificeerd zijn dan ga je ook aan de slag als keurmeester!

Wie ben jij?
Net als onze collega’s, werkt jouw passie en energie aanstekelijk! Je bent dan ook een echte teamplayer. Je geeft adviezen en neemt deze ook aan. Je bent altijd bereid om te leren en jij vindt persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als dat Louwman dat vindt! Daarnaast:

  • Volg jij of heb jij een afgeronde MBO 2,3 of 4 opleiding in de richting van autotechniek of bedrijfswagentechniek;
  • ben je bij voorkeur APK gecertificeerd of ben je bereid om deze certificeringen te behalen;
  • ben je gedreven, leergierig en heb je passie voor je vak!
     

Wat bieden wij jou?

  • We volgen de CAO, maar stemmen jouw salaris af op jouw kennis, ervaring en salarisindicatie. ADV kan je opnemen in tijd of laten uitbetalen;
  • meerdere gunstige personeelsregelingen waaronder korting op het kopen van een nieuwe eigen auto en op het onderhoud ervan;
  • ontwikkelmogelijkheden door trainingen, opleidingen en doorgroeikansen.
     

Wil jij als Bedrijfsautotechnicus Bestelwagens  meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

Wie zijn wij?
Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, is onze missie: Passie om mensen te bewegen. Samen met 4.000 collega’s bieden we de best passende mobiliteit, in de automotive branche én als aanbieder van zorghulpmiddelen. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Donna Vermeulen-Boom via 06 27 18 63 05

Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op https://www.louwmangroup.nl/werken-bij/ voor de actuele vacatures.

Locatie

Gorinchem

Opdrachtgever

Louwman Group

Bedrijfsautotechnicus Bestelwagens
Bedrijf van der Velden B.V.
Louwman Group
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close