Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Inschrijven

Om je in te schrijven als kandidaat, moet je de volgende gegevens invullen in jouw profiel. Vul alsjeblieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Automotive Vacaturebank respecteert de privacy van haar klanten en de bezoekers van deze website. Dit privacy statement bevat informatie over de doeleinden die Automotive Vacaturebank bij de verwerking van gegevens in verband met deze website nastreeft, over het gebruik van cookies en over de wijze waarop u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen.

Gebruik van door u verstrekte gegevens: klanten
Met het door Automotive Vacaturebank verstrekte inlognaam en wachtwoord hebben klanten van Automotive Vacaturebank toegang tot de Persoonlijk Pagina. Dit onderdeel van de website biedt klanten onder andere de mogelijkheid om online contactgegevens in te voeren en te wijzigen, waaronder een contactpersoon. Dat betekent ook dat de klant/kandidaat zelf verantwoordelijk is voor de juistheid van de gegevens. AutomotiveVacaturebank gebruikt deze contactgegevens in het kader van de uitvoering van de diensten waarop de klant/kandidaat is ingeschreven, zoals het uitwisselen van gegevens waar deze voor bedoeld zijn. Daarnaast kunnen klanten en overige geïnteresseerden zich via de website opgeven voor de Nieuwsbrief van Automotive Vacaturebank. Indien u geen prijs meer stelt op het ontvangen van de Nieuwsbrief kunt u zich afmelden door op de hiervoor bestemde link in de nieuwsbrief te klikken. Gegevens die klanten en bezoekers via het contactformulier aan Automotive Vacaturebank verstrekken, gebruikt Automotive Vacaturebank uitsluitend om de vraag of het verzoek van de klant of de bezoeker te beantwoorden.

Gebruik van door u verstrekte gegevens: kandidaten
Wanneer u een persoonlijk profiel aanmaakt, heeft Automotive Vacaturebank enkele gegevens nodig, zoals uw naam en e-mailadres. Wij kunnen deze gegevens gebruiken om u als accounthouder op de hoogte te houden van interessante vacatures en andere informatie die nuttig kan zijn voor het gebruik van de site. We doen dit alleen als u aangeeft dat u hier prijs op stelt.

Reageren op vacatures
Om u in staat te stellen om te reageren op een vacature op onze website, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. U bepaalt zelf welke gegevens u met ons wilt delen. Om onze dienstverlening aan u optimaal te kunnen uitvoeren, zijn een aantal gegevens verplicht om door te geven. Wij gebruiken deze gegevens om uw sollicitatie onder de aandacht te brengen van onze opdrachtgevers, zodat u zo snel mogelijk aan een baan wordt geholpen.Vanzelfsprekend is elke opdrachtgever aan wie uw gegevens worden doorgeven, gehouden om ook uw privacy te respecteren.

Gegevens wijzigen
Als accounthouder kunt u op elk gewenst moment besluiten om uw CV aan te passen of uw account-gegevens te wijzigen of ons te vragen deze te wissen.
Ja
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close