Persoonlijke details

Kandidaat CAU8778
Geboortedatum 12-09-1960

Opleidingen

1977 M.A.V.O
1980 M.E.A.O
secretariële richting
04-2015 EHBO

Werkervaring

09-2014 - 11-2020 Praktijkondersteunend Onderwijsassistente

Werkzaam als onderwijsassistente van de opleiding Zorg en Welzijn , het coördineren van de praktijklessen, dit zijn de kooklessen, de bestelling van de ingrediënten en de administratieve afhandeling hiervan. Hierbij ondersteun ik 4 leraren in de keuken, zodat de lessen vlekkeloos verlopen. Sociale vaardigheden met leerlingen zijn hierbij zeer belangrijk.

01-2009 - 12-2011 Receptioniste

Bedrijfsbureau van Cicero (0-uren contract) werkzaamheden: in- en uitgaand telefoonverkeer, het te woord staan van clienten en bezoekers, kassa, typen en uitwerken van verslagen, bijhouden van agenda's en verder alle voorkomende administratieve baliewerkzaamheden. Het omgaan met de ouder wordende mens heeft mij hier zeer aangesproken. Door een vriendelijk woord en even een praatje maken krijgt de dag van deze mensen een beetje kleur.

2006 - 2009 Baliemedewerkster

Werkzaamheden: in- en uitgaand telefoonverkeer, registreren van klantgegevens en uitgifte van klantenpassen, te woord staan van Goldcard Horeca Service klanten bij vragen naar specifieke producten. Klantvriendelijkheid en het tevreden stellen van klanten had hierbij de hoogste prioriteit.

1980 - 2002 Receptioniste

Werkzaamheden: In- en uitgaande post, telefoonverkeer, het ondersteunen van de Directie en ondernemingsraad, notuleren van vergaderingen, boeken van hotels en reizen voor directie en verkoopmedewerkers, notuleren en uitwerken van verslagen en jaarverslagen, maken van afspraken, het ondersteunen van de HRM manager, contacten onderhouden tussen mensen van de werkvloer en directie, ontvangen van gasten, organiseren van jubilea, evenementen en verder alle voorkomende werkzaamheden, die met een directiesecretariaat te maken hebben