Jos van Boxtel Groep
Al meer dan 60 jaar plezier met auto's

Op 8 november 1954 opende Jos van Boxtel senior een kleine garage in Berlicum. Hij begon bescheiden;  kocht gebruikte auto's in, repareerde ze en verkocht ze weer. Nu, ruim zestig jaar later, bestaat de Jos van Boxtel Groep uit vier autobedrijven, een schadeherstelbedrijf en een leasemaatschappij en hiermee biedt het bedrijf alles op het gebied van automobiliteit.

Kennis maken met de Jos van Boxtel Groep

Wij zijn officieel Toyota-, Nissan-, Suzuki- en Mitsubishi dealer en specialist in Kia.
Het leveren van betrouwbare auto’s die voldoen aan een hoge kwaliteit, is bij ons een vanzelfsprekendheid. Zo ook het vakmanschap van onze medewerkers. Het echte verschil maken we door niet alleen aandacht te vragen voor onze producten en diensten; maar vooral te luisteren naar wat onze klánten vragen. Alleen dan kunnen we aan hun wensen voldoen.
 
Wie ons bezoekt, merkt direct aan de sfeer dat we plezier hebben in ons werk. Door soms net even een stapje extra te zetten, overtreffen we de verwachtingen zelfs en verrassen we onze klanten bijvoorbeeld met een gewassen auto na een onderhoudsbeurt. 

Kom eens langs bij een van onze bedrijven en ervaar de kracht van de Jos van Boxtel Groep.
Sector:
Dealerholdings
De Jos van Boxtel Groep (ISO-gecertificeerd) bestaat uit 4 toonaangevende autobedrijven in Noordoost Brabant: 2 Toyota vestigingen te Middelrode en ’s-Hertogenbosch, een Toyota / Nissan vestiging in Oss en een Nissan / Suzuki / Mitsubishi vestiging te ’s-Hertogenbosch. Tevens bevat de groep Schadeherstelbedrijven in Middelrode, Oss en ‘s-Hertogenbosch. Vanuit deze vestigingen zetten ruim 150 medewerkers zich actief in bij een verkoop- en servicegerichte organisatie.

Wij bieden uitdagende functies met voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met daarbij een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer.

Nadere informatie over onze bedrijven vind je op www.josvanboxtel.nl. Meer informatie over de vacatures van Jos van Boxtel kun je opvragen bij Frans Menting, personeelsmanager: 06-10978576.

Je reactie op een vacature kun je mailen naar frans@josvanboxtel.nl
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
LinkedIn
Facebook

Recente Automotive vacatures van Jos van Boxtel Groep

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Autospuiter m/v

Middelrode en 's-Hertogenbosch

Autospuiter/voorbewerker

’s-Hertogenbosch

Adresgegevens

Adres:Haffertsestraat 21
Postcode:5258TZ
Stad:BERLICUM NB
Telefoon:+31735032911

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close