Werken bij Martin Schilder

Volop mogelijkheden om te groeien

De Martin Schilder groep heeft zich in 80 jaar ontwikkeld tot een begrip in de autobranche in Noord-Holland. Zowel bij particulieren als bij bedrijven. Onze groei danken we aan een breed aanbod van merken en diensten. Maar het belangrijkste is dat we altijd de klant op één zetten. We zijn in staat de uiteenlopende wensen van onze klanten te vertalen naar concrete oplossingen.

Waarom we een aantrekkelijke werkgever zijn

Met onze klanten willen we bouwen aan een langdurige relatie vanuit een persoonlijke benadering. Zij moeten zorgeloos en enthousiast kunnen autorijden. Voor tevreden klanten heb je natuurlijk gemotiveerde en tevreden medewerkers nodig. We vinden het belangrijk om een betrouwbare en professionele werkgever te zijn, die medewerkers goed beloont en ruimte biedt voor persoonlijke groei en ondernemerschap. Als je bij ons werkt stimuleren we dat je verantwoordelijkheid neemt in je werk. Als dat goed gaat, bouw je steeds meer vrijheid op om naar eigen inzicht te handelen.

Goede werksfeer

De sfeer in ons bedrijf is vriendelijk en sociaal. Dat we een familiebedrijf zijn is te merken. Iedereen noemt elkaar bij de voornaam. Collega’s zijn altijd bereid elkaar te helpen en vragen te beantwoorden. Managers en directieleden zijn vaak op de werkvloer te vinden en voor iedereen aan te spreken. Ons personeelsbeleid is transparant, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Doorgroeimogelijkheden

Bij Martin Schilder werk je in een professionele omgeving. In moderne kantoren en goed ingerichte werkplaatsen met de modernste apparatuur. We voldoen aan alle ARBO richtlijnen.

Omdat we zo groot zijn kunnen we je volop mogelijkheden bieden om door te groeien. We hebben zelfs een eigen opleiding: de Martin Schilder Academy. Hiermee laten we zien dat we continu willen investeren in de kennis en vaardigheden van onze medewerkers. Je krijgt daarbij persoonlijke begeleiding.

Goede arbeidsvoorwaarden

Je krijgt bij ons een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we ook tal van opleidingsmogelijkheden.

Oog voor milieu

Wij doen er alles aan om autorijden zo duurzaam mogelijk te maken. In ons assortiment auto’s is ruime keus aan energiezuinige modellen. Bij onze bedrijfsvoering streven we naar zuinig energiegebruik en toepassing van milieuvriendelijke en recyclebare materialen. Als familiebedrijf zetten we ons in voor een leefbare wereld voor onze (klein)kinderen.
Solliciteren bij Martin Schilder kan via dit adres; wervingenselectie@martinschilder.nl
Cultuur
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig
Cultuur
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Cultuur
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
LinkedIn
Facebook

Adresgegevens

Adres:Smaragdweg 6 t/m 14
Postcode:1812 RJ
Stad:ALKMAAR
Land:NL
Telefoon:+31725410766

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close