Met maar liefst tientallen dealerbedrijven is Nefkens de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Nefkens is actief in Brabant. De dealerbedrijven in Brabant profiteren van optimaale onderlinge synergie.

Nefkens is sinds 1887 actief in de autobranche. Al jaren spelen wij in op de behoeftes van de automobilist. Of het nu gaat om een personenauto, een bedrijfsauto, onderhoud, leasing, verzekering of financiering; bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn van alle markten thuis. Ook voor maatwerk in bedrijfswagens kunt u bij ons terecht. Peugeot heeft een uitgebreid assortiment aan bedrijfswagens, die bovendien in talloze variaties leverbaar zijn, met alle denkbare inbouwmogelijkheden. Kom bij ons langs, de koffie staat klaar! Voor groot wagenparkbeheerders is er een speciale fleetsales afdeling met gespecialiseerde accountmanagers.

Bij Nefkens kiezen we voor milieu én mens. Dat maakt duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk speerpunt in alles wat wij doen. Dit is te zien in onder meer het BOVAG-keurmerk 'Erkend Duurzaam'.

Nefkens is dé dealer van het merk Peugeot. Alle Nefkens-dealers uit Brabant maken deel uit van PGA Nederland, ontstaan uit de Nefkens Groep. PGA Nederland behoort tot een van de grootste dealerholdings in ons land. PGA Nederland N.V. is een dochter van het Franse PGA S.A., onderdeel van Porsche Holding. Met activiteiten in 18 landen behoort Porsche Holding tot een van de grootste automotive concerns van Europa.

Drie automerken zijn bepalend geweest voor het succes van Nefkens: het Duitse merk Adler, Graham-Paige uit de VS en uiteraard Peugeot, sinds 1933 onlosmakelijk verbonden met de naam Nefkens. In 1950 veroverde de auto definitief de Nederlandse wegen. Nefkens speelde daar snel en professioneel op in en ontwikkelde zich tot een landelijk opererende Peugeot-dealer.

Ambitie blijft Nefkens Brabant drijven. En dus weet ook de Peugeot-rijder van morgen waar hij moet zijn, bij Nefkens Natuurlijk!
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Personenauto's
Open sollicitatie
Wij bieden jou de cultuur van een professionele regionale dealer in een internationaal sterke organisatie. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers de kansen te bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben een team van professionals die onze klanten begrijpen. Daarbij bieden wij jou een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicteren bij Nefkens-Brabant kan via dit adres; info@nefkens-brabant.nl
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
LinkedIn
Facebook

Adresgegevens

Adres:Rietveldenweg 38
Postcode:5222AR
Stad:S-HERTOGENBOSCH
Telefoon:+31736219104
Fax:+31736216250

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close