Hoofdvestiging Nederland
Oosterhout
Kennisgebieden
WERVING EN SELECTIE | EXECUTIVE SEARCH | HEAD HUNTING | RECRUITMENT OP MAAT
Diensten
Kwalitatieve aandacht voor kandidaten is de basis van ons handelen. Dit bereiken we door met elk van hen langdurige samenwerkingsverbanden aan te gaan. Wij richten ons op performers die hun eigen carrière managen en veelal zelf hun eigen werkgever kiezen. Zij focussen zich niet op vacatures, maar op loopbanen die passen bij hun eigen waarden, ontwikkelbehoeften en ambities. Met andere woorden: wij matchen mensen met bedrijven in plaats van louter Cv’s met vacatures.

Hierbij is het essentieel de behoeften en ambities van getalenteerde kandidaten ook echt te begrijpen en te weten waar en wanneer hun kwaliteiten optimaal tot bloei komen. En niet altijd is de meest voor de hand liggende keuze de beste! Op die manier is het voor ons iedere dag weer onze passie die we koesteren om de navigator te mogen zijn tijdens loopbanen.
LinkedIn

Recente Automotive vacatures van Van der Wijngaart & Partners

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Heuvel 13
Postcode:4901 KB
Stad:OOSTERHOUT
Land:NL
Telefoon:+31162466732
Fax:+31162456075

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close