Breeman is officieel dealer van de merken BMW en MINI met meerdere vestigingen in Rotterdam en Gouda. Als oudste BMW en MINI dealer van Nederland begrijpen wij als geen ander wat u zo aantrekt in de fantastische producten van BMW en MINI.

Ben jij op zoek naar een bruisende organisatie en een baan met toeklomstperspectief, dan heeft Breeman jou veel te bieden!
Vestigingen:
6
Aantal medewerkers nationaal
175
Doorgroeimogelijkheden
Bij Breeman Automotive draait alles om mensen. Onze medewerkers zijn onze kern, onze klanten ons bestaan. Onze mensen bepalen de sfeer en kwaliteit die Breeman Automotive biedt. Wij investeren dan ook veel in onze medewerkers en zij investeren veel in Breeman Automotive.
Sollicteren bij Breeman kan via dit adres; pz@breemanautomotive.nl
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Ben jij op zoek naar een bruisende organisatie en een baan met toekomstperspectief, dan heeft Breeman jou veel te bieden!

Breeman Automotive is altijd op zoek naar medewerkers die in zichzelf willen investeren en in hun eigen vakgebied tot de beste medewerkers willen behoren. Breeman is officieel dealer van de merken BMW en MINI met meerdere vestigingen in Rotterdam en Gouda.
Facebook

Recente Automotive vacatures van Breeman Automotive

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Autolettestraat 20
Postcode:3063 NP
Stad:ROTTERDAM
Land:NL
Telefoon:+31104500000

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close