Ben je toe aan een nieuwe start? ROGAM, officieel Mercedes-Benz dealer voor Rotterdam, Gouda en omstreken groeit. Groei je mee? Als je werkt bij ROGAM ben je onderdeel van een enthousiaste, daadkrachtige, no-nonsense organisatie. Met 200 mannen en vrouwen werken we iedere dag samen hard aan onze ambitie om dé Mercedes-Benz dealer van Groot-Rotterdam te zijn en te blijven. Dit doen we met plezier, veel enthousiasme en liefde voor de klant en het merk.

ROGAM is in 1955 als vrachtwagen dealer begonnen in Bergschenhoek maar in de jaren gegroeid tot een van de grotere Mercedes-Benz personen- & bedrijfswagen dealers van Nederland. Zo hebben we in de afgelopen drie jaar maar liefst 50 collega’s toe mogen voegen aan het bedrijf. En nog steeds zijn we met veel ambitie en een gezonde dosis lef hard aan de weg aan het timmeren om dé Mercedes-Benz dealer in Rotterdam te blijven.

Ondanks onze snelle groei is ROGAM nog steeds een familiebedrijf, en dat betekent korte lijntjes, een open cultuur en een gezellige sfeer. Wij investeren in onze medewerkers en dit betekent dus dat je de kans krijgt om jezelf te ontplooien en te groeien als persoon, in je functie en daar voorbij.
Sector:
Dealerholdings
Niet gevonden wat je zocht? Stuur dan een Open Sollicitatie
Cultuur
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig
Cultuur
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Cultuur
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook

Recente Automotive vacatures van ROGAM BV

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Bergweg - Zuid 102
Postcode:2661CV
Stad:BERGSCHENHOEK
Telefoon:+31104180400
Fax:+31104180408
Website:ROGAM BV

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close