Over: 24People

Werkwijze:
24People
heeft een uniek concept en staat bij onze kandidaten en klanten te boek als hét bureau dat ambities samenbrengt. Wij vinden talent dat precies aansluit op de ambities van de klant, omdat wij de markt vanuit de eerste hand kennen. Met vakspecialisten uit verschillende branches hebben wij evenveel aandacht voor de ambities van de kandidaat, als voor de ambities van de opdrachtgever. Wij beschikken over de kennis en contacten in elke regio en hebben daarmee bijna landelijk dekking.

Om er zeker van te zijn dat er een goede match is, bespreken wij niet alleen je CV met potentiële werkgevers, maar ook de meer persoonlijke aspecten van je zoektocht. De matches die uiteindelijk uit ons omvangrijke netwerk naar voren komen, leggen we aan de kandidaat voor. Het is vervolgens aan de kandidaat om te besluiten met welke werkgevers hij een oriënterend gesprek wil. Als er om wat voor reden behoefte bestaat aan een adviserende rol van 24People tijdens dit of een volgend gesprek, kan dat geregeld worden. 24People wil over alle aspecten van je toekomstige functie meedenken. Daarom zeggen we: 24People brengt ambities samen

Recente Automotive vacatures van 24People

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Banden Monteurs Regio Amsterdam

omgeving Amsterdam

Adresgegevens

Website:24People

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close