Bedrijfsautomonteur - CDW Zwolle | SCANIA

Join the
Family

Bedrijfsautomonteur - CDW Zwolle

Verwijder als favoriet Opslaan als favoriet

Beschrijving

Voor onze Scania vestiging CDW (central delivery workshop) in Zwolle zijn wij op zoek naar een:

Bedrijfsautomonteur CDW

 
Werken bij Scania CDW
In de Central Delivery Workshop in Zwolle komen de allernieuwste trucks rechtstreeks vanuit de productie om verder compleet te worden gemaakt voordat ze naar de klant gaan. Werken bij Scania CDW Zwolle is werken aan de aller nieuwste premium producten in een veelzijdige en uitdagende omgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Scania is niet alleen King of the Road voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers. Voel jij je thuis in zo’n werkomgeving? Dan heeft Scania jou nodig!
 
Jouw werkomgeving
Altijd al als eerste aan- en in de allernieuwste trucks willen werken? Wij zoeken jou, als je een techneut bent die houdt van zijn vak en affiniteit heeft met zware bedrijfsauto's. In de Central Delivery Workshop komen de allernieuwste trucks rechtstreeks vanuit de productie om verder compleet te worden gemaakt voordat ze naar de klant gaan. Je werkt samen in een heel leuk team waarbij jij tezamen met een directe collega ervoor zorgt dat alle gekozen extra’s zoals luchthoorns, extra verlichting, gereedschapskisten maar ook verschillende inbouw apparatuur zoals omvormers, magnetrons, tv’s, koffiezetapparaten en mautkasten gemonteerd worden. Al deze werkzaamheden zijn vastgelegd in een duidelijke werkinstructie en standaard. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, we leiden je graag op. Beschik jij wel over werkervaring? TOP! Stap dan in de ontwikkelmachine, genaamd Scania, en rijd je toekomst tegemoet.
 
Jouw kerntaken
• Het monteren van de extra’s aan de aller nieuwste trucks zoals luchthoorns, extra verlichting, gereedschapskisten maar ook verschillende inbouw apparatuur zoals omvormers, magnetrons, tv’s, koffiezetapparaten en mautkasten 
• Bieden van ondersteuning aan jouw collega's en overige werkzaamheden
 
Jouw profiel
• Een afgeronde opleiding in de richting van elektrotechniek of MTS autotechniek. 
• Kennis van- en ervaring met zware bedrijfsauto’s
• Een flexibele en gemotiveerde instelling en servicebereidheid
• Sterk als zelfstandige maar ook sterk in teamverband
• De ambitie om door te groeien binnen onze organisatie 
 
Wij bieden
• Een direct dienstverband (fulltime, 40 uur per week)
• Een goed salaris, 13e maand, winstdeling, 8% vakantiegeld
• 24 vakantiedagen, 13 ADV dagen of de keuze om deze maandelijks uitbetaald te krijgen
• Een tegemoetkoming in de studiekosten en gespecialiseerde Scania-cursussen
• Een flexibel werkrooster
• De ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
• Werken in een fantastisch team met een collegiale sfeer!
 
Interesse en solliciteren? 
Graag zien wij jouw CV en motivatie tegemoet! Je kunt deze uploaden via de sollicitatiebutton onderaan de vacature of via onze website 
www.werkenbijscania.nl
   
Liever eerst persoonlijk contact? Neem dan vrijblijvend contact op met Ellen Waaijer (Workshop Manager) via +31651082975 of via Lieke van Schijndel (Talent Acquisition Specialist) 06-16008779.
 
Werken bij Scania Benelux 
Werken bij Scania betekent werken aan een premium product in een veelzijdige en uitdagende omgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Scania is niet alleen King of the Road voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers. Scania biedt haar medewerkers een veilige werkomgeving waarin het welzijn van de medewerkers focus nummer één is. Op deze manier richt Scania alle kwaliteit op haar medewerkers zodat wij samen onze klanten optimale service kunnen bieden. Voel jij je thuis in zo’n werkomgeving? Dan heeft Scania jou nodig!

Geïnteresseerd in deze baan?

Verwijder als favoriet Opslaan als favoriet

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!