Kernactiviteiten
Vacatures in Automotive
Op zoek naar een commerciële functie in Sales en/of Management Automotive? Maar zijn die commerciële functies er nog wel? Welke functie past echt? En hoe komt u in contact met de juiste werkgevers? Maak gebruik van de kennis, ervaring en het netwerk van Van Miltenburg + Partners.

Vacatures
Van Miltenburg + Partners heeft een uitgebreid netwerk binnen organisaties in de Commercie, Industrie, Techniek en Automotive. We bemiddelen voor bedrijven in heel Nederland in commerciële management- en salesposities. We ontvangen regelmatig nieuwe vacatures waarmee we u via deze website laten kennismaken.

Open sollicitatie
Waar tot voor kort een piek was in het aanbod van vacatures, is de markt recent veranderd. Het gaat er om, de juiste contacten te hebben. Een inschrijving in onze database helpt bij het leggen van die contacten. Maar het is pas een eerste stap. Wij helpen u ook bij het maken van de juiste keuze. Wij beoordelen serieus of u geschikt bent voor een bepaalde functie en of u past binnen een organisatie. En niet in de laatste plaats of de functie en organisatie ook past bij uw ambities.

Mensen uit de praktijk
Van onze kandidaten en opdrachtgevers horen we vaak terug dat we met beide benen in de markt staan. Met onze nuchterheid en heldere werkwijze bieden we kandidaten en werkgevers een oplossing in het bij elkaar brengen van de juiste mens en de juiste plek. We werken netjes, informeren u over de procedures en geven feedback. We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens en staan altijd voor u klaar. Door onze kleine maar slagvaardige organisatie heeft u altijd één vast contactpersoon/Consultant.

Schrijft u zich nu in of solliciteer
Wanneer u op zoek bent naar een commerciële Sales- of Managementfunctie in de Commercie, Industrie, Techniek of Automotive, schrijft u zich dan in. We beoordelen uw CV en reageren altijd. We kunnen dan telefonisch informatie uitwisselen, u uitnodigen voor een gesprek of uw gegevens in file bewaren tot het moment dat wij een passende vacature voor u hebben.
Hoofdvestiging Nederland
Nunspeet

Recente Automotive vacatures van Van Miltenburg en partners

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Industrieweg 47
Postcode:8071 CS
Stad:NUNSPEET
Land:NL
Telefoon:+31341270901

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close