Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Openclaims digitaliseert schadeafwikkeling Stern

Stern gaat vanaf maandag 29 november het hele schadeherstelproces, van schademelding tot distributie binnen het eigen netwerk van schadeherstelbedrijven, afhandelen met behulp van de software van Openclaims.

“Door het gebruik van het Openclaims-platform voor onze schadeafwikkeling komen alle schades op eenzelfde manier en met een compleet schadedossier binnen. Dit zorgt ervoor dat we ontzettend veel data kunnen verzamelen en zo het proces nog beter kunnen laten aansluiten op de wensen van onze klanten”, zegt Guus Baris, directeur schadeherstel van Stern.

Hoofd sales Mick Steffens van Openclaims is verheugd over de samenwerking: “Stern is al sinds tijden een van de meest vooruitstrevende automotive concerns binnen Nederland en vanzelfsprekend zijn wij erg trots dat zij kiezen voor ons platform. Naast dat Stern een belangrijke klant is voor ons, geeft dit ook aan dat onze oplossingen in groeiende mate aansluiten op de ontwikkelingen en vraag binnen de automotive markt.”

Het bericht Openclaims digitaliseert schadeafwikkeling Stern verscheen eerst op Aftersales Magazine.

Bron

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close