Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Nationaal Aftersalescongres uitgesteld

De huidige ontwikkelingen rond het coronavirus hebben de organisatie van het 10e Nationaal Aftersalescongres ertoe doen besluiten de lustrumviering uit te stellen. Gezien de oplopende besmettingen wordt het niet verantwoord geacht om het congres in zijn geplande vorm op 8 december 2021 doorgang te laten vinden. De nieuwe datum voor het congres is woensdag 26 januari 2022.

Het 10e Nationaal Aftersalescongres is zo goed als uitverkocht. Iedereen stond in de startblokken om de verwachte vierhonderd vakgenoten een inspirerende bijeenkomst en een fantastische netwerkgelegenheid te bieden. Als pleister op de wonde ontvangen zij wel nog voor Kerstmis het 160 pagina’s tellende congresboek.

26 januari 2022

Het team van Aftersales Magazine, de sponsoren en de sprekers wensen u, ondanks alle beperkingen, een prachtige decembermaand en hopen u op 26 januari alsnog in goede gezondheid te mogen verwelkomen op het 10e Nationaal Aftersalescongres. Graag tot dan!

Het bericht Nationaal Aftersalescongres uitgesteld verscheen eerst op Aftersales Magazine.

Bron

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close