Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

LKQ Fource en Vrooam verlengen samenwerking

Onderdelendistributeur LKQ Fource en grossiersnetwerk Vrooam hebben hun huidige overeenkomst per 1 januari 2022 met drie jaar verlengd.

Beide partijen zijn al langer partner, waarbij Vrooam naast de beschikbaarheid van het assortiment van LKQ Fource gebruikmaakt van de diverse marketingmiddelen, garageconcepten en opleidingen die LKQ Fource aanbiedt. “De samenwerking voorzetten voelt voor ons als een logische keuze”, zegt Marcel Karlas (foto links), salesdirecteur bij LKQ Fource. “Vrooam is de grootste vereniging van onafhankelijke groothandelaren in automaterialen in Nederland en België; voor ons een belangrijke partner om de beste service te leveren aan garage en automobilist in onze regio. Wij hebben er vertrouwen in dat in de toekomst nog beter te kunnen doen door samen te werken en samen te groeien.”

Kennis

Bram Teun Koskamp (foto rechts), voorzitter van Vrooam: “Wij kiezen niet voor niets voor LKQ Fource. Wij zien dat het assortiment steeds verder uitbreidt en dat werkplaatsconcepten een verdere professionalisering doormaken. Daarnaast ontwikkelt de markt zich op allerlei fronten. Denk aan elektrificatie, maar ook aan ADAS. Dat vergt zowel van de garagist als van de grossier aandacht om naast het juiste product ook de juiste kennis te kunnen leveren. Met onze leden, allemaal familiebedrijven, willen we hier graag gebruik van blijven maken om onze klanten ook in de toekomst te kunnen blijven voorzien van topkwaliteit en service. Wij zien in het vooruitstrevende LKQ Fource een partner voor nu en in de toekomst.”

Het bericht LKQ Fource en Vrooam verlengen samenwerking verscheen eerst op Aftersales Magazine.

Bron

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close