Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Stellantis &You Distrigo bundelt reman-aanbod in Sustainera-label

Stellantis &You Distrigo, de nieuwe naam van PSA Retail Nederland, blijft gebruikmaken van het onderdelenplatform Distrigo dat eveneens deel uitmaakt van de Stellantis Groep. Distrigo claimt een dekkingsgraad van 95% op onderhoudsdelen. Daarnaast omvat het het nieuwe label Sustainera met reman-onderdelen.

Behalve de originele onderdelen voor Stellantis-merken Peugeot, Citroën, DS Automobiles en Opel gaat het bij Stellantis &You ook om het multi-merkaanbod van Supplier Ranges (onder andere Monroe en Valeo) en het multimerk private label Eurorepar.

Verder behoort ook Sustainera tot het brede aanbod, met originele kwaliteitsonderdelen die grondig zijn geïnspecteerd en opnieuw ontworpen volgens de nieuwste technologische normen (‘reman – repair – reuse – recycle’). Sustainera is binnen Stellantis wereldwijd de nieuwe identiteit van deze duurzame vorm van onderdelenvoorziening.

Per 2038 volledig CO2-neutraal

Maar Sustainera is meer: het omvat alle initiatieven van de Stellantis Groep op het gebied van circulaire economie tijdens de levenscyclus van een auto en sluit aan op de ambitie van Stellantis om al in 2030 de CO2-impact met 50% te hebben teruggedrongen. De groep is met Sustainera hard op weg naar een volledige realisatie van een ‘cradle to cradle’-businessmodel en wil in 2038 volledig CO2-neutraal zijn.

Nieuwe Managing Director

Corine Riem Vis is sinds 1 april 2022 de nieuwe Managing Director van Stellantis &You Distrigo in Nederland. Behalve de distributie van alle OEM-onderdelen van de vier automerken onder het Distrigo-label is Stellantis &You Distrigo verantwoordelijk voor de marketing- en verkoopactiviteiten van IAM-, Eurorepar- en Sustainera-onderdelen, waarmee het een totaalleverancier is voor de dealernetwerken van Stellantis, Eurorepar Car Service, universele garages en autoschadeherstelbedrijven. Stellantis &You Distrigo is gevestigd in Veenendaal en beschikt over meerdere, regionale onderdelenmagazijnen.

Het bericht Stellantis &You Distrigo bundelt reman-aanbod in Sustainera-label verscheen eerst op Aftersales Magazine.

Bron

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close