Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Jaguar Land Rover zet toeleveranciers op scherp

Autofabrikant Jaguar Land Rover gaat zijn toeleveranciers vragen naar hun route naar CO2-reductie, hierover transparant te rapporteren en de vorderingen op dat gebied aan te tonen.

Dit houdt in dat zij hun CO2-rapportage openbaar maken en samenwerken met hun eigen toeleveringsketen om dezelfde reducties te bereiken. Jaguar Land Rover heeft deze vereiste gedeeld met zijn toeleveringsnetwerk, dat wereldwijd meer dan vijfduizend bedrijven omvat.

CO2-neutraal

Het initiatief maakt deel uit van de Reimagine-strategie die Jaguar Land Rover begin vorig jaar introduceerde en die voorziet in een volledig CO2-neutrale productieketen in 2039. Namens Jaguar Land Rover zegt Barbara Bergmeier, directeur Industrial Operations: “We kunnen deze ambitieuze doelstellingen alleen gezamenlijk waarmaken. Daarom nodigen we onze toeleveranciers uit om ons te vergezellen op deze uitdagende, maar opwindende reis.”

Het bericht Jaguar Land Rover zet toeleveranciers op scherp verscheen eerst op Aftersales Magazine.

Bron

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close