Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Nio opent tweede Power Swap Station

Twee weken na de opening van het eerste Power Swap Station in Tilburg, opent de Chinese autofabrikant Nio in Apeldoorn zijn tweede batterijwisselstation. Ook in Apeldoorn is er sprake van een samenwerking met hotelketen Van der Valk.

Het station in Apeldoorn is net als het station in Tilburg gevestigd op het parkeerterrein van een Van der Valk Exclusief-hotel.

Upgrade

Nio-rijders kunnen naast het laden thuis, op het werk, aan openbare laadpalen of bij snelladers bij een Power Swap Station ook binnen vijf minuten hun lege batterij wisselen voor een volle. In de toekomst is het mogelijk om bij het Power Swap Station ook gekozen worden voor een tijdelijk groter batterijpakket, bijvoorbeeld voor de zomervakantie.

Optimaal

Bij elke Power Swap wordt de staat van de batterij en het elektrische systeem gecontroleerd, om er zeker van te zijn dat zowel de auto als de batterij in optimale staat verkeert. Daarnaast verzekert Nio zijn klanten ervan dat zij bij gebruik van een Power Swap-laadoplossing altijd over een recente accu met de nieuwste batterijtechniek beschikken, ongeacht de leeftijd van de auto. 

Het bericht Nio opent tweede Power Swap Station verscheen eerst op Aftersales Magazine.

Bron

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close