Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Magna neemt deel Veoneer over

Automotive toeleverancier Magna neemt de portfolio van Veoneer’s actieve veiligheidssystemen over van de Amerikaanse investeringsmaatschappij SSW Partners. Met de overname is een bedrag gemoeid van ruim 1,5 miljard dollar.

In april 2022 kocht SSW Partners Veoneer voor 4,6 miljard dollar. Vervolgens nam Qualcomm Incorporated voor een niet nader bekendgemaakt bedrag Veoneer’s softwaremerk Arriver over van SSW Partners. Met de verkoop aan Magna heeft Veoneer nu ook voor zijn actieve veiligheidssystemen een bestemming voor de langere termijn gevonden. Veoneer is nu nog op zoek voor een langetermijnbestemming voor zijn passieve veiligheidssystemen.

Groeitraject Veoneer

“Magna is de juiste langetermijnbestemming voor Veoneer’s actieve veiligheidssystemen”, zegt Jacob Svanberg, ceo van Veoneer. “De combinatie van beide bedrijven creëert duurzame waarde en versnelt een nu al opwindend groeitraject voor de werknemers, producten en klanten van Veoneer.”

Het bericht Magna neemt deel Veoneer over verscheen eerst op Aftersales Magazine.

Bron

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close