Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Wim van der Leegte plotseling overleden

In de nacht van zaterdag op zondag is Wim van der Leegte thuis in zijn woonplaats Duizel overleden. De eigenaar van industrieel familiebedrijf VDL Groep is aan een natuurlijke dood overleden, 76 jaar oud.

Familie Van der Leegte: “We zijn diep bedroefd door dit plotselinge verlies. Wim is allereerst een geweldige echtgenoot, vader en grootvader voor ons geweest. Wij voelen ons gesterkt door de vele blijken van medeleven en willen daar iedereen hartelijk voor bedanken. Ons pa heeft voor velen grote betekenis gehad.”

Wim van der Leegte kreeg op 19-jarige leeftijd de leiding over het door zijn vader opgerichte bedrijf. In de jaren zeventig volgden de aandelen en sindsdien is het bedrijf uitgebouwd tot de huidige VDL Groep. In 2016 gaf de toenmalige president-directeur het stokje over zijn zoon Willem. Op verschillende podia heeft Wim van der Leegte door de jaren heen verteld over bijvoorbeeld zijn keuze in de jaren zeventig en tachtig om het personeel direct bij de koers van het bedrijf te betrekken. Ook de redding van NedCar en het binnenhalen van BMW/MINI voor de productie aldaar geldt als een van de vele wapenfeiten.

Het bericht Wim van der Leegte plotseling overleden verscheen eerst op Aftersales Magazine.

Bron

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close