Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

LKQ Fource breidt Moobi-diensten uit

Met deze stap benadrukt LKQ Fource zijn strategische focus op nieuwe mobiliteitstrends en zijn toewijding om werkplaatsen te ondersteunen in hun ontwikkeling naar de toekomst.

Moobi richt zich tot autobedrijven die hun werkplaatsen willen klaarstomen voor de toekomst door een uitgebreid pakket aan oplossingen aan te bieden gespecialiseerd in elektrische en hybride voertuigen. Binnen deze snel evoluerende wereld, beweegt het concept mee door zijn scala van diensten uit te breiden met onder andere GRIP Expert, 50five, en Silence.

Moobi breidt niet alleen uit op gebied van services, het krijgt ook een steeds ruimere landelijke dekking. Sinds de lancering van het concept in 2021, zijn 167 Vakgarages partner geworden onder de noemer Vakgarage E-Mobility. Dit brengt de teller nu op 200 partners. Bovendien zal ook Lease Service Partner (LSP) in 2024 collectief deelnemen aan Moobi, wat de groei en het bereik verder zal stimuleren.

De nieuwe conceptmanager Dennis van Eijkelenborg is verantwoordelijk voor de verdere strategische stappen van Moobi. Met zijn 30 jaar ervaring in de automotive sector, waarvan de laatste drie jaar als accountmanager voor Vakgarage Nederland, kent hij precies de behoeften in de markt.
“Deze uitbreiding van Moobi markeert een belangrijke mijlpaal in onze ambitie om ervoor te zorgen dat autobedrijven meegaan in de transitie van de mobiliteitsindustrie”, aldus Dennis van Eijkelenborg. “Daarom leggen we ook meer focus op opleidingen. We bieden, vanuit de AMA en Koskamp Academy, uitstekende trainingen aan waarmee we monteurs klaarstomen om aan de slag te gaan in de werkplaatsen van de toekomst.”

Het bericht LKQ Fource breidt Moobi-diensten uit verscheen eerst op Aftersales Magazine.

Bron

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close