Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Arval en XXImo introduceren Visa-mobiliteitskaart

Arval BNP Paribas en XXImo zijn een Europese samenwerking aangegaan die begint in Nederland. Dat levert onder meer de Arval Mobility Pass op, die is geïntegreerd met de geavanceerde betaaltechnologie van Visa. Daardoor wordt een brede dekking van mobiliteitsdiensten in Europa gegarandeerd, aldus de partners.

Met één enkele betaalkaart kunnen klanten in heel Europa een breed scala mobiliteitsoplossingen gebruiken – van parkeren tot openbaar vervoer, deelmobiliteit, zakelijk rijden en taxi’s. Binnen Europa hebben ze dus toegang tot vrijwel alle vormen van mobiliteit en betalen deze rechtstreeks met hun fysieke of digitale Visa-kaart, Google Pay of Apple Pay, bijvoorbeeld via smartphone of smartwatch.

Mobiliteitsbeheer

Met de bijbehorende app hebben gebruikers gemakkelijk toegang tot een ruime keuze aan mobiliteitsdiensten en kunnen ze onder andere hun uitgaven en CO2-uitstoot bijhouden. Dit maakt het een uitkomst voor bedrijven in Nederland met 100 werknemers of meer, die vanaf 2024 verplicht de CO2-uitstoot van de zakelijke reizen van hun werknemers moeten registreren.

Deze strategische alliantie komt niet alleen de werknemers ten goede, maar biedt werkgevers ook een pakket aan hulpmiddelen voor mobiliteitsbeheer, controle en monitoring via het Arval Mobility Pass-portaal. Dit stelt werkgevers in staat om hun mobiliteitsbeleid realtime te implementeren, op zowel individueel niveau als op groepen werknemers. Hierdoor worden mobiliteitsbudgetten gestroomlijnd en worden interne mobiliteitsrichtlijnen gemakkelijk gevolgd.

Het bericht Arval en XXImo introduceren Visa-mobiliteitskaart verscheen eerst op Aftersales Magazine.

Bron

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close