Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Nieuwe profielen voor Maxxis

Op de vorige week gehouden vakbeurs Tire Cologne was er het nodige nieuws bij  bandenfabrikant Maxxis. Maxxis introduceerde voor zijn personenautoprogramma twee nieuwe banden en dito profielen.

Ten eerste de high performance band Premitra HP6, als opvolger voor de succesvolle HP5. De Premitra HP6 is breed inzetbaar voor zowel kleine als middelgrote personenauto’s en SUV’s. Bij de introductie is de Premitra HP6 al direct in 65 maten en in de range 15”tot en met 18” beschikbaar. De HP6 kenmerkt zich door een hogere slijtvastheid, waardoor er 15 procent meer kilometers kunnen worden gereden ten opzichte van haar voorganger de HP5. Bovendien het de HP6 het Europese A-label voor grip op nat wegdek.

UHP VS6

Daarnaast heeft Maxxis de Victra Sport 6 (VS6) geïntroduceerd. Een ultra high performance band voor personenauto’s in de hogere middenklasse en sportievere en zwaardere SUV’s.

De Victra Sport 6 is dan ook uitermate geschikt voor PHEV’s en EV’s. De band is bij de introductie beschikbaar in 31 maten van 18”tot en met 20”. Heeft bovendien het Europese A-label bij grip op nat wegdek. Maxxis levert sinds ruim een jaar OE haar banden aan Volkswagen (Caddy en Crafter) en BMW (1-serie en motorfietsen). Bij de recentelijk door BMW geïntroduceerde elektrische scooter, de BMW CE04 Scooter, is Maxxis ook als OE-leverancier gekozen. Voor de BMW E-Scooter levert Maxxis haar Super Maxx SC-band.  

Het bericht Nieuwe profielen voor Maxxis verscheen eerst op Aftersales Magazine.

Bron

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close