Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan
Snel zoeken

Ultra-high-performancewinterband Vredestein

Met de Vredestein Wintrac Pro+ heeft Apollo Tyres een premiumwinterband gelanceerd voor ultra-high-performance auto’s en suv’s – inclusief de nieuwste generatie prestatiegerichte elektrische voertuigen.

Vergeleken met zijn voorganger, de Wintrac Pro, heeft de nieuwe winterband een nieuwe loopvlakcompound die betere grip-, tractie- en remprestaties levert op sneeuw, smeltende sneeuw en ijs, evenals een vermindering van de rolweerstand met 7 procent voor een lager brandstofverbruik/verbeterd rijbereik.

De Wintrac Pro+ wordt aangeboden in meer dan 120 maten voor velgen van 17 tot 22 inch. De meeste producten in de nieuwe Wintrac Pro+-reeks hebben een Y-codering voor snelheid, waarmee ze geschikt zijn voor gebruik bij snelheden tot 300 kilometer per uur. Ook hebben de banden het zogeheten three peak mountain snowflake-symbool, waarmee ze voldoen aan de Europese eisen voor winterbanden bij gebruik op sneeuw en ijs.

Veiligheid, controle, betrouwbaarheid

Namens Apollo zegt Yves Pouliquen: “De ultra-high-performance categorie neemt een steeds groter deel van de totale markt voor winterbanden in beslag, wat de populariteit weerspiegelt van prestatiegerichte sedans, SUV’s en plug-in auto’s. . Dit is waar het effectieve beheer van koppel en totale massa van cruciaal belang is voor het maximaliseren van de veiligheid, controle en het vertrouwen van de bestuurder.”

“We zijn nu van plan om het merk Vredestein en ons groeiende assortiment winter- en all-season banden onder de aandacht te brengen via een reeks nieuwe wintersportmarketingprogramma’s, waaronder een overeenkomst om officiële hoofdsponsor te worden van de FIS Wereldkampioenschappen Alpineskiën 2025.”

Het bericht Ultra-high-performancewinterband Vredestein verscheen eerst op Aftersales Magazine.

Bron

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close