Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Snel zoeken

Audi’s toekomst ligt bij Porsche

Maar de ingreep zou nog verder reiken. Audi kon volgens de Duitse pers wel eens worden opgedeeld tussen Volkswagen en Porsche. Technologisch dan, want het merk blijft overeind. De kleinere modellen zullen in het geschetste scenario vooral komen uit de koker van Volkswagen, lees: Wolfsburg. De luxere topmodellen (vanaf de A4, waarvan de Europese verkoop tegenvalt) ontstaan op de tekentafel van Porsche. Voor Audi zal het zelfstandig ontwikkelen van zijn modellenreeks dan voorbij zijn.

Elektrische aandrijving

Vooral het ‘gedwongen’ huwelijk tussen Audi en Porsche zou veel te maken hebben met de ontwikkeling van elektrische aandrijving. De daarvoor benodigde platforms en de technologie ten aanzien van autonoom rijden, De top van VW AG wil hier een maximale synergie bewerkstelligen. Alle neuzen moeten dezelfde kant op, en dat gaat het beste onder één leiding. Zo bezien is de nieuwe A8, voorzien van alle autonome vaardigheden die vandaag de dag mogelijk zijn, een mooie bruidsschat voor Porsche.

The post Audi’s toekomst ligt bij Porsche appeared first on Aftersales Magazine.

Bron

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close