Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is met bijna 1.700 medewerkers in bijna 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Ons bedrijf telt 72 vestigingen in Nederland, België en in Duitsland. Als Van Mossel Automotive Groep zijn we dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Peugeot, Citroën, DS, Opel, Ford, Kia, Jaguar, Land Rover, SEAT en ŜKODA. Met drie Mega Occasion Centra verdeeld over het land, vindt u bij ons ook een indrukwekkend ruim aanbod van gebruikte auto’s. Jaarlijks verkopen we meer dan 60.000 auto’s. Onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep is verder een eigen leasemaatschappij – International Car Lease Holding, bestaande uit Van Mossel Autolease, J&T Autolease en DirectLease. Met een wagenpark van zo’n 60.000 voertuigen, is International Car Lease Holding qua omvang de 3de leasemaatschappij in Nederland.

Naast de dealer & lease bedrijven kunt u ook terecht bij een van de 15 Van Mossel schadeherstelbedrijven, Van Mossel Glasservice, Van Mossel Klein schadeherstel, Van Mossel Financiële Diensten of Van Mossel Car Solutions voor carrosseriebouw, belettering of inrichtingen van uw bedrijfswagens.
Bij de Van Mossel Groep en de daaraan gelieerde bedrijven werken ruim 1000 medewerkers – in diverse landen – aan hetzelfde resultaat: op elk terrein de beste willen zijn en elke dag ons motto ‘Van Mossel biedt meer dan u verwacht’ waar maken. Wil jij graag een bijdrage leveren aan de groei van onze bedrijven, in de showroom, garage, verhuur, logistieke dienstverlening, lease, IT of in andere bedrijfsonderdelen, dan nodigen wij je uit om op onze actuele vacatures te reageren.

Onze kernwaarden
Voor onze medewerkers staat de Van Mossel Groep voor: gastheerschap, klantgerichtheid, verantwoordelijkheid, gedrevenheid, open- en eerlijkheid, resultaat en onderscheidend vermogen. Wij houden van open en directe communicatie en verwachten van onze medewerkers een commerciële drive. Jij voelt je betrokken bij jouw afdeling en de Van Mossel Groep. Herken jij jezelf hierin, dan komen we graag met jou in contact!

Uitdagende functies met doorgroeimogelijkheden
Bij de Van Mossel Groep werk je binnen een succesvolle en groeiende organisatie. Dit succes heeft voor jou als voordeel dat wij een stabiele werkgever zijn. Wij bieden onze medewerkers afwisselend en uitdagend werk door de diversiteit aan klanten en onze brede dienstverlening. Door de grootte en het succes van onze organisatie krijg je bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen via onze opleidingen en zijn er volop doorgroei mogelijkheden.

Kies je voor de Van Mossel Groep dan kies je voor:
• een ondernemend familiebedrijf;
• al 65 jaar ervaring, en nog steeds volop aandacht voor vernieuwing;
• een klantgerichte en pragmatische organisatie met een prettige werksfeer;
• ruimte voor initiatief;
• aandacht voor opleiding en ontwikkeling op ieder niveau;
• een marktconform salaris en vele extra’s zoals collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling.

Jouw ontwikkeling
Investeren in je mensen: het is de eerste voorwaarde als we een vooraanstaande rol in de automotive dienstverlening willen blijven spelen. Bij de Van Mossel Groep krijg je daarom alle ruimte om je te ontplooien. Wij bieden verschillende opleidingsprogramma’s aan die zijn afgestemd op wat jij in welke fase van je loopbaan nodig hebt. Daarvoor beschikken wij over moderne trainingslocaties. Voor sommige functiegroepen zijn vakinhoudelijke opleidingen verplicht, bijvoorbeeld wanneer je verkoper of monteur bent. Ook in het kader van financiële dienstverlening zul je soms verplicht opleidingen moeten volgen. Maar bijvoorbeeld ook op het gebied van ICT of marketing verwachten we dat je op de hoogte bent en blijft in jouw vakgebied. Heb je zelf gedachten over de ontwikkeling van jouw carrière, dan nodigen wij je uit die met jouw leidinggevende te bespreken. Je moet wel zelf actie ondernemen.

Open sollicitatie
Wil jij deel uitmaken van ons team en onze service verder ontwikkelen en verbeteren? Stuur dan – via ons vacature overzicht – een open sollicitatie. Solliciteren bij Van Mossel kan via dit adres; werken@van-mossel.nl
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
LinkedIn
Facebook
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close