Zoek en vind de Automotive Professional

 

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank
Zoek en vind hier uw Automotive professional

Uniek bereik, betere kandidaat

CV zoeken
Zoeken

Ervaringen werkgevers


Onze klanten kunnen u als geen ander vertellen waarom zij Automotive Vacaturebank inzetten voor hun wervingsactiviteiten.

Onderstaand een greep van de vele positieve reacties: 

Moniek Kremer, Personeelsadviseur Pouw Automotive

Automotive Vacaturebank is voor Pouw Automotive al jaren een belangrijk wervingskanaal om talentvolle nieuwe medewerkers aan te trekken. De recente uitbreiding met nieuwe wervingsportalen vormt voor ons hierin alleen maar een meerwaarde. Bij het vinden van de juiste kandidaat is er een wisselwerking tussen de kracht van de site en de kracht van de vacature welke door ons wordt geplaatst. Het team van Automotive Vacaturebank stuurt ons hierin bij waar nodig en voorziet ons van waardevolle tips en input. Zij hebben de vaardigheid van het meedenken, eerlijk zijn naar elkaar toe en vooral de drive om het voor ons als klant zo succesvol mogelijk te willen laten zijn. Dit alles maakt voor ons dat wij graag gebruik maken en ook blijven maken van Automotive Vacaturebank.

Rinaldo Aertssen - Algemeen Directeur Peugeot DAVO

Super geregeld bij Automotive vacaturebank. Wij hebben regelmatig vacatures in verschillende disciplines en komen altijd snel in gesprek met kandidaten via Automotive vacaturebank. ze maken ook vaak de vacatureteksten voor ons en weten hier altijd een mooi, pakkend en samenhangend verhaal van te maken. Zeer tevreden!. 

Joey Struijs, Recruitment coördinator Van Tilburg Bastianen Groep

Wij ontvangen veel goede reacties op onze vacatures en zijn erg tevreden over de service van Peter en zijn team. Zij werken professioneel, klantgericht en hebben veel kennis van de branche, mijn complimenten!

Floortje van Lieshout, Lunenburg Auto's B.V.

Binnen een maand tijd is het ons gelukt om een succesvolle match te vinden via de Automotive vacaturebank. Doordat wij een aparte tak zijn in de autobranche is het niet gemakkelijk om snel een geschikte kandidaat te vinden, d.m.v. de Automotive vacaturebank is het gelukt! Bij de volgende vacature komen wij zeker hier weer terug. Bedankt!

Patricia Daalder, HR SPUIGROEP BV (Het Motorhuis, Europcar, Multilease, Achilles)

Wij maken al enige tijd gebruik van de Automotive Vacaturebank. Het plaatsen van vacatures op de site is duidelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Wij ontvangen veel goede reacties op onze vacatures en zijn erg tevreden over de service van het team van de Automotive Vacaturebank.

Enrico Kroon, Directeur ROVAM Autobedrijven

Mooi werk geleverd door het team van de Automotive Vacaturebank. Voor de verandering hebben ze eens een advertentie gemaakt die compleet “out of the box” is. Van meerdere branche genoten gave reacties gehad op de presentatie en de manier van werven. Binnen 2 dagen al 1 van de vacatures ingevuld.

Mart Willemse, P&O Manager Automobielbedrijf Velserbeek B.V.

Samen nog even goed de inhoud van de vacature besproken en na drie weken een juiste kandidaat gevonden. Hij maakt inmiddels alweer twee weken deel uit van ons Service team. Prima service van Peter en zijn team.

Arno Folkerts, Directeur Auto Borchwerf Groep

Al onze vacatures plaatsen wij bij Automotive Vacaturebank. Betrouwbaar en snel. Peter & team bedankt!

Majorie van Son, Personeelsadviseur Rüttchen Autowereld Mercedes-Benz

Ruttchen AutogroepDoor het brede bereik van Automotive Vacaturebank zijn wij er al diverse keren met succes in geslaagd een geschikte kandidaat aan te stellen en ons team weer op budgetvriendelijke en efficiënte wijze op sterkte te brengen. Met dank aan Peter en zijn team voor de service en betrokkenheid.

Dorien Wolff, Recruiter Amsterdam Rai

Amsterdam RAIWij zijn tot een succesvolle match gekomen met een kandidaat die onze vacature heeft gevonden op automotivevacaturebank.nl. Mede vanwege dit succes en de hoge respons op onze vacature (niet alleen kwantitatief, maar kwalitatief), zal ik bij eventuele vacatures op het gebied van Automotive deze site zeker weer in overweging nemen. Ik kan deze site van harte aanbevelen!

Sandy van der Smissen, HR Officer Volvo Group Nederland

Volvo Group NederlandAutomotive Vacaturebank is voor ons de link met werkzoekenden in de automotive branche en daardoor van toegevoegde waarde in ons recruitment proces. Via Automotive Vacaturebank kunnen wij onze vacatures gericht kenbaar maken bij de juiste doelgroep.

Josien Fraats, Autobedrijf De Koning - Jaguar

Autobedrijf De Koning JaguarDit is onze eerste kennismaking met Automotive Vacaturebank. Vanaf het moment dat wij een vacature wensten te plaatsen tot en met de afronding heeft u ons goed geadviseerd en interesse getoond. Wij hebben binnen 3 weken een geschikte kandidaat gevonden en veel reacties ontvangen. Wij zullen in de toekomst zeker vaker gebruik van uw diensten maken.

José Keijman en Gertia Haerkens Corporate Recruiters Pon

PON's Automobiel HandelAutomotive Vacaturebank is voor Pon zeker van toegevoegde waarde bij het invullen van vacatures. Peter is erg betrokken bij de Pon organisatie en denkt mee met onze recruitment processen. Automotive Vacaturebank is professioneel, servicegericht en heeft veel kennis van de branche.

Rebien Ramlal, P&O Functionaris Autohaag Zeeuw Groep

AutoHaag Zeeuw Groep"Automotive Vacaturebank is voor ons een toegevoegde waarde, als het gaat om het invullen van moeilijke vacatures op Automotive gebied. De kandidaten hebben de afgelopen jaren ook daadwerkelijk ervaring opgebouwd in de Automotive sector, vandaar dat het gericht zoeken, resultaat oplevert".

Job Agterberg Manager Sales & Marketing Elgersma PGN BV

Elgersma Automotive SupplyWe hebben diverse reacties van goede kandidaten mogen ontvangen. Indien we een nieuwe vacature hebben zullen we dan ook zeker gebruik maken van uw diensten.

Jeroen Nabuurs

PeugeotBedankt voor jullie hulp. De vacature is nu goed ingevuld door iemand die van jullie website vandaan komt. en heb veel goede respons ontvangen en zal dit zeker meenemen bij eventuele nieuwe vacatures.

Jan Hylkema Autobedrijf Hylkema B.V. Heerenveen - Drachten - Sneek - Emmeloord

Autobedrijf Hylkema PeugeotWij waren blij verrast dat we een behoorlijk aantal aanmeldingen van kandidaten hadden via jullie site, ook de kwaliteit van de kandidaten was behoorlijk goed te noemen. Wij hebben hierdoor de functie goed in kunnen vullen. Bedankt voor jullie inspanningen en wij maken graag weer gebruik van jullie diensten bij een volgende vacature.

Ernestine Voskuilen, Auto Voskuilen

Auto Voskuilen

"Toen ik een goede vakkracht nodig had kwam ik via internet bij automotive vacaturebank terecht, meteen was er een goed mail en telefooncontact, met vakkundige en vriendelijke informatie. Voor het opmaken van mijn advertentie was ook veel behulpzaamheid.

Hoewel ik ook op andere (automotive) vacature sites (bv jobmotive) ook had geplaatst, was de respons via automotivevacaturebank het aller hoogste en met het meest vakkundige personeel. Inmiddels heb ik al twee kandidaten aangenomen via de automotivevacaturebank en ben meer dan tevreden. Wat dat betreft kunnen anderen hier nog veel van leren. Bedankt! "

Mireille Gemke-Plag, Recruiter Sortimo Nederland B.V

SortimoIk zal jullie vacaturesite zeker in de gaten houden, omdat 1 van jullie “lezers” onze nieuwe collega wordt!!! Bedankt!!

Bianca Verheij P&O MKP-Parts b.v

MKP Parts BV"Wij hebben n.a.v. de advertentie veel reacties gehad en daaruit een keus gemaakt voor een nieuwe collega. Hij is reeds begonnen"

Hans Schumacher Vestigingsmanager Vari Rotterdam

Wij waren aangenaam ''verrast'' over het e mail respons dat wij kregen op onze twee vacatures op jullie site Automotive Vacaturebank.nl. De prima samenwerking zal ons zeker doen besluiten om een volgende keer weer met jullie samen te werken.

John van Miltenburg, Recruiter Van Miltenburg & Partners Werving & Selectie

Van Miltenburg Recruitment"De Automotive vacaturebank is echt in staat om kandidaten en vacatures actief te matchen en dat levert bij ons bureau, Van Miltenburg + Partners, prima reacties op!"

Christiaan van Hoogstraten, Marketing Mobility Centre De Jong

Mobility Centre De Jong VolvoWegens enorm succes; zouden jullie de vacature svp tot nader order offline kunnen halen? We krijgen erg veel reacties die we graag eerst even willen verwerken. Bedankt alvast!

Daniëlle Officier, HR Manager ASV Autogroep

ASV Autogroep Wij hebben vele goede reacties gehad op onze vacatures en zijn daarnaast erg tevreden over de vacatureopmaak, zoals deze getoond wordt op Automotive Vacaturebank. Wij zullen zeker gebruik blijven maken van jullie dienstverlening.

Brenda van der Mark, HR Manager Mercedes-Benz Financial Services

Mercedes-Benz Financial ServicesWij zijn prettig verrast door de hoge respons op onze vacature. De kandidaat die we hebben aangesteld heeft naar aanleiding van de vacature op Automotive Vacaturebank gesolliciteerd!

Stefan Paauwe, After Sales Manager Autobedrijf Arno van Bergen B.V. Boxmeer

Arno van Bergen SEAT & VolkswagenDoor de vacature te plaatsen op de Automotive Vacaturebank hebben wij met succes een goede keuze kunnen maken uit de vele kandidaten. Voor ons is de Automotive Vacaturebank een ideaal middel om vakgericht op zoek te gaan naar nieuw personeel.

Recruiter Automotive Pro

Automotive Pro

 Ik zie Automotive vacaturebank als een welkome aanvulling en goede tool in onze werving van kandidaten. Het is gebruikersvriendelijk en professioneel. Het heeft een goede indexatie in Google en het levert een hoop bruikbare cv’ s op.

Er reageren veel “autobranche mensen” en bovendien heeft plaatsingen opgeleverd! Voordeel is dus dat je gerichte sollicitaties mag verwachten, vanwege het specialistische karakter van de website. We gebruiken het dus als uithangbord voor onze vacatures om nog meer én betere kandidaten te werven. Boven alles staat centraal waar ook onze klanten naar vragen : “kwaliteit”.

Karin Knop – Van der Linden - Manager HR, Marketing & PR - Van der Linden Groep

Wij hebben inmiddels een paar kandidaten gesproken en daar zit wel een leuke nieuwe collega voor ons bij. Zou u de vacature van de site willen halen? Overigens leuk om te vermelden dat de meeste reacties via uw site binnen gekomen zijn!


www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close