Bereik uw doelgroep via social & search door data driven job marketing.

Hallo social!

Wij wachten niet enkel tot een kandidaat naar AutomotiveVacaturebank.nl komt om te zoeken naar een job. Wij promoten uw vacature via social media bij een specifieke doelgroeg van niet alleen werkzoekenden, maar juist ook die toppers die al een baan hebben.

Onze hypertargetting specialisten zorgen voor de perfecte instellingen. Zij kennen alle tips & tricks om binnen deze mediakanalen uw doelgroep pro-actief te bereiken via o.a. Facebook, Instagram en LinkedIn.

U krijgt altijd een gegarandeerd aantal van 10.000 impressies!


Gemakkelijk, snel en voordelig

De opmaak van dit Jobmarketing pakket inclusief een eigen vacaturepagina én de promotie op social media nemen wij volledig voor u uit handen. Probeer het eens en laat u verrassen door het resultaat.

Nu voor een speciale introductieprijs van slechts € 349,-!! ( normaal € 499,-)

Alle items uit ons ‘Jobmarketing pakket’

  • Professionele foto’s (8 of meer) van uw werkplek/bedrijf
  • Een gave 360° foto van een ruimte naar keuze
  • Één minuut walk-through video van uw werkplek
  • 10.000 gegarandeerde impressies middels een Facebook/Instagram Campagne

 

Goed beeldmateriaal van essentieel belang! 

Heeft u al goed beeldmateriaal van uw bedrijf? Perfect! Dan kunnen wij daar mee aan de slag. Zo niet, dan helpen wij u graag verder. We sturen dan een van onze professionele fotografen/videografen langs.

De missie: breng de kenmerkende sfeer van uw bedrijf zo treffend mogelijk in beeld. Het resultaat bestaat uit een professionele fotoserie, een spectaculaire 360° foto en een walk-through video.

Met deze teasende presentatie garandeert u een eerste indruk die met kop en schouders uitsteekt boven die saaie woordenbrij van de concurrentie met enkel tekst.

 


Scan de QR code en ervaar het zelf!

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close