Werken bij Van Mossel

In 75 jaar tijd is de Van Mossel Automotive Group uitgegroeid tot het grootste en leukste autobedrijf van de Benelux en wij zijn nog lang niet uitgegroeid. Wij zijn ambitieus en willen blijven groeien. Ondanks dat wij inmiddels een groot bedrijf zijn, zijn wij nog steeds een familiebedrijf. De familiaire sfeer is op al onze vestigingen goed voelbaar. Ons bedrijf telt ruim 400 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Luxemburg. Waar wij ooit begonnen met één lokale Volkswagen vestiging zijn we nu een totaalaanbieder in mobiliteit. Zo zijn wij trotste dealer van 37 merken, hebben we een landelijk netwerk van autoschadebedrijven, mega occasion centra en een leasebedrijf dat tot de top 3 van Nederland behoort. Inmiddels werken er ruim 6300 medewerkers elke dag aan onze belofte ‘van Mossel biedt meer dan je verwacht’, en daar zijn wij heel trots op!

We zijn altijd op zoek naar talent dat zich herkent in onze kernwaarden en -net als ons- de verwachtingen van de klant wil overtreffen. Ongeacht het bedrijfsonderdeel waarin je bij ons start, werken bij Van Mossel betekent werken in gedreven familiebedrijf en een uitdagende baan met volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als organisatie groeien wij nog altijd volop en we vinden het belangrijk dat onze medewerkers de kans krijgen om zichzelf zoveel mogelijk te ontwikkelen. Daarom hebben wij de Van Mossel Academy opgericht
Sector:
Dealerholdings
Open sollicitatie
Sollicitatieprocedure

Wij stellen het erg op prijs dat je de tijd en moeite hebt genomen om te solliciteren bij Van Mossel en je kan er dan ook vanuit gaan dat je cv en motivatiebrief serieus bekeken wordt. Jouw sollicitatie wordt zorgvuldig beoordeeld door de vacaturehouders en wij streven ernaar om je binnen 5 werkdagen inhoudelijk een reactie te geven.

Sollicitatieportal

Als je solliciteert via onze website krijg je toegang tot de online sollicitatieportal. In deze online omgeving houden wij jou op de hoogte van de status van jouw sollicitatie, vind je alle openstaande vacatures bij Van Mossel en vind je meer informatie over ons als werkgever. In elke sollicitatieprocedure heb je toegang tot een persoonlijke inbox waar alle communicatie omtrent de procedure plaatsvind. Zo vind je daar afspraakbevestigingen en is het bijvoorbeeld mogelijk om afspraken te annuleren of verzetten.

De sollicitatieprocedure

Afhankelijk van de functie en het bedrijfsonderdeel kunnen er uitzonderingen op de onderstaande procedure bestaan, maar globaal ziet de sollicitatieprocedure er als volgt uit:
•Zien wij een match met jou en de vacante functie? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek
•Beide partijen enthousiast na de eerste kennismaking? Dan volgt er een tweede gesprek! Dit is meestal met een leidinggevende en een directe collega
•Afhankelijk van de functie vind daarna een 3e gesprek plaats
•Is er een match? Dan stellen we een aanbod samen dat past bij jou en de functie en verwelkomen we jou als nieuwe collega!

Afhankelijk van de functie en het bedrijfsonderdeel kan een assessment onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een positieve VOG is verplicht binnen 3 maanden na aanvang van het dienstverband.

Privacy

Wij zien het als onze missie om onze belofte ‘Van Mossel biedt meer dan u verwacht’ ook waar te maken op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. Dit betekent dat wij uiterst zorgvuldig omgaan met jouw gegevens en volledig open en eerlijk zijn over wat wij met jouw gegevens doen, en waarom. Wij zijn gecommitteerd aan het behouden van het vertrouwen dat jij als sollicitant aan ons geeft door de persoonsgegevens die wij verkrijgen, zorgvuldig te gebruiken en goed te beschermen. In onze privacyverklaring informeren wij je verder over hoe wij omgaan met persoonsgegevens, deze vind je via de volgende link: https://www.vanmossel.nl/hr-privacyverklaring.

Open sollicitatie
Wil jij deel uitmaken van ons team en onze service verder ontwikkelen en verbeteren? Stuur dan – via ons vacature overzicht – een open sollicitatie. Solliciteren bij Van Mossel kan via dit adres; werken@van-mossel.nl
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Van Mossel Academy

We hechten bij Van Mossel veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Om hier nog beter invulling aan te geven zijn wij een eigen Academy gestart. Wij vinden het belangrijk om passie voor- en plezier in het werk te ondersteunen. Daarom stimuleren wij onze medewerkers graag om nét dat stapje extra te zetten en om grenzen op te zoeken. De Academy is constant in ontwikkeling en bestaat op dit moment uit de volgende programma’s:

Autoschade: opleiding en baangarantie

De Van Mossel Academy heeft een eigen autoschade praktijkschool waar een gediplomeerd trainer gemotiveerde kandidaten in 10 weken een basisopleiding geeft tot autoschadehersteller. In deze unieke en praktische opleiding krijg je al snel verantwoordelijkheid en voer je zelfstandig werkzaamheden uit. Na het succesvol afronden van de opleiding stroom je door naar één van onze schadebedrijven in het land. De Van Mossel Autoschade Groep gelooft dat je nooit te oud bent om te leren en dat omscholing mogelijk is in de breedste zin van het woord! Meer informatie over deze opleiding vind je in de vacature Opleiding en Baangarantie.

Doorleren als autotechnicus

Als autotechnicus wil jij je natuurlijk zoveel mogelijk ontwikkelen in de autotechniek en uiteraard kan je via Van Mossel trainingen volgen bij de desbetreffende importeur. Wij geloven sterk in de ontwikkeling en opleiding van onze autotechnici en daarom zijn wij in 2018 daarnaast gestart met een eigen praktijkschool in Tilburg. Gedurende een korte, intensieve periode gaan collega’s onder begeleiding van een ervaren trainer aan de slag met complexe diagnoses en merk specifieke informatie. In een informele setting worden kennis en ervaring uitgewisseld, en kan iedereen in zijn eigen tempo de nieuwe werkzaamheden eigen maken.

High Potentials Programma

Om talenten verder te ontwikkelen binnen Van Mossel is er in samenwerking met Innovam een gevarieerd en op maat gemaakt programma ontwikkeld. Het High Potentials programma bestaat uit twee richtingen; het College en de Business School.

De Business School is specifiek ontworpen om (aankomende) managers handvatten te bieden om het maximale uit zichzelf en de teams te halen. In een programma van 22 dagdelen worden onderwerpen als People management, Financieel management en Commercieel management behandeld. Gedurende de opleiding wordt steeds de combinatie gelegd tussen het generieke programma en de individuele doelstellingen van de medewerker.

Het College is een op maat gemaakt opleidingstraject gebaseerd op wensen en vaardigheden, en start met een aantal assessments om de competenties in kaart te brengen. In het daarop volgende gesprek wordt een Persoonlijk Ontwikkel Plan vastgesteld en besproken of iemand zich verder gaat bekwamen binnen het vakgebied, of de eerste stappen richting de Business School gaat maken.

VNA leasing

Autoleasing en wagenparkbeheer is een vak apart, en om binnen de Van Mossel organisatie het kennisniveau te borgen bieden wij het volgen van de VNA leasing 1 opleiding aan. Deze geaccrediteerde opleiding is samengesteld door de vereniging van Nederlandse leasemaatschappijen en bevat een aantal standaard modules met vastgestelde eindtermen.
Facebook

Recente Automotive vacatures van Van Mossel Automotive Groep

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close