Werkgevers

Premium bedrijfspresentatie
a-point

a-point

a-Point is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Daarnaast beschikt het over schadeherstelbedrijven, een verhuurbedrijf en een leasemaatschappij. De A-Point Groep heeft vestigingen in Amsterdam Zuidoost, Amsterdam West, Amsterdam Noord, Almere, Badhoevedorp en Haarlem.
ABS Autoherstel

ABS Autoherstel

Is autoschadeherstel echt jouw ding? Dan zit je hier goed. ABS Autoherstel zoekt enthousiaste jongeren die het vak willen leren én ervaren vakmensen die het verschil maken. Je werkt in een technisch vak waar toekomst in zit. En kan je blijven ontwikkelen en nieuwe technieken leren. Je maakt deel uit van een hecht team met betrokken collega’s. Scoren doe je sámen, toch? Je gaat aan de slag in een omgeving met veel afwisseling. Om welk type of merk auto het ook gaat, je komt ze allemaal tegen. Wat jouw drive ook is, bij ABS Autoherstel kun je er mee aan de slag. Hieronder vind je onze vacatures. Staat jouw baan ertussen?
Amega

Amega

Zoek jij een stabiele, complete en uitdagende organisatie? Dan biedt Amega jou een mooie toekomst! Amega bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de automotive branche in Zuid-Holland-Zuid. Deze groeiende en klantgerichte organisatie bestaat uit ruim 600 mensen. Bekende Amega bedrijven zijn o.a. Ames Autobedrijf, Mulder Automotive, Van Mill, H-Point, SvensCar, Van den Burgh, PSB Bedrijfswageninrichting, AA Lease en ServiceOnly. Ook vallen enkele schadebedrijven en een fietsenzaak onder Amega.
Broekhuis

Broekhuis

Broekhuis groeit en is op zoek naar talent! Broekhuis is verantwoordelijk voor totale mobiliteit en vertegenwoordigt een breed scala aan automerken. Binnen de Broekhuis groep wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van medewerkers, niet alleen aan ontwikkeling binnen de functie maar ook aan groei binnen de organisatie. Ga naar de vacatures!
BTS Bedrijfswagens & Trailer Service B.V.

BTS Bedrijfswagens & Trailer Service B.V.

BTS is MAN Truck- en bedrijfswagendealer en Volkswagen servicedealer. Al zo’n 25 jaar. Met 125 medewerkers die zich vanuit vier locaties met hart en ziel inzetten. Elke dag opnieuw. Al jarenlang. Zodat u onze trucks en bestelwagens optimaal kunt gebruiken. Vanaf het eerste contact denken we met u mee en geven advies. We luisteren naar uw wensen en behoeftes en pas daarna gaan we aan de slag. BTS, voor een truck of bedrijfswagen op maat.
De Waal Autogroep

De Waal Autogroep

Kom werken bij De Waal Autogroep! De Waal Autogroep is een dynamisch dealerbedrijf met groeiambities. Met ruim 300 medewerkers en 9 vestigingen in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Druten en Zaltbommel behoort De Waal Autogroep tot één van de grootste autobedrijven in midden Nederland.
Den Engelsen Bedrijfswagens B.V.

Den Engelsen Bedrijfswagens B.V.

Den Engelsen Bedrijfswagens is een dealergroep voor de merken MAN en Volkswagen Bedrijfswagens. We hebben vestigingen in Eindhoven, Nijmegen, Venlo en Stein.
Ekris BMW & MINI

Ekris BMW & MINI

Ben jij de persoon die wij zoeken? Dynamische onderneming, dynamische jobs. Ekris is een begrip in de autobranche én onder autoliefhebbers. In een dynamische omgeving weet Ekris, door middel van kwalitatieve hoogstaande dienstverlening en fascinerende producten, altijd haar klanten te bedienen.
Emil Frey Nederland N.V.

Emil Frey Nederland N.V.

Werken bij één van de grootste dealerorganisaties van Nederland betekent aandacht voor de kleinste details. Emil Frey heeft maar liefst 25 automerken onder de motorkap. Dat betekent een schat aan ervaring en kennis waar jij jouw kunde aan toevoegt.
Fource Automotive

Fource Automotive

Met circa 2800 ambitieuze medewerkers is Fource Automotive continu in beweging en biedt volop carrière- en groeikansen voor haar medewerkers. Een positieve werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden maken van Fource Automotive een organisatie waar je graag wilt werken Ben je ondernemend, commercieel en hands-on, wil je jezelf ontwikkelen en wil je groeien in de Automotive branche dan ben je aan het juiste adres!
Huiskes-Kokkeler Autogroep

Huiskes-Kokkeler Autogroep

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 7 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen de grootste dealer in Volkswagen personenauto’s, Volkswagen bedrijfswagens, Audi en SEAT en Skoda, in Twente en de Achterhoek.
KwikFit

KwikFit

Kom werken bij KwikFit! Bij KwikFit werken in Nederland ruim 1.300 medewerkers gezamenlijk aan hetzelfde doel: 100% klanttevredenheid. Wil jij hier graag jouw bijdrage leveren in één van onze vestigingen in Nederland of op ons hoofdkantoor in Harderwijk? Reageer dan op één van onze openstaande vacatures.
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close