Werkgevers

Premium bedrijfspresentatie
A-Point Groep

A-Point Groep

-De A-Point Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Daarnaast beschikt het over schadeherstelbedrijven, een verhuurbedrijf en een leasemaatschappij. De A-Point Groep heeft vestigingen in Amsterdam Zuidoost, Amsterdam West, Amstelveen, Badhoevedorp, Weesp, Almere, Lelystad en Dronten.
ABS Autoherstel

ABS Autoherstel

Is autoschadeherstel echt jouw ding? Dan zit je hier goed. ABS Autoherstel zoekt enthousiaste jongeren die het vak willen leren én ervaren vakmensen die het verschil maken. Je werkt in een technisch vak waar toekomst in zit. En kan je blijven ontwikkelen en nieuwe technieken leren. Je maakt deel uit van een hecht team met betrokken collega’s. Scoren doe je sámen, toch? Je gaat aan de slag in een omgeving met veel afwisseling. Om welk type of merk auto het ook gaat, je komt ze allemaal tegen. Wat jouw drive ook is, bij ABS Autoherstel kun je er mee aan de slag. Hieronder vind je onze vacatures. Staat jouw baan ertussen?
Amega

Amega

Zoek jij een stabiele, complete en uitdagende organisatie? Dan biedt Amega jou een mooie toekomst! Amega bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de automotive branche in Zuid-Holland-Zuid. Deze groeiende en klantgerichte organisatie bestaat uit ruim 500 mensen.
Auto Palace Groep

Auto Palace Groep

AUTO PALACE is altijd op zoek naar geschikte kandidaten. Ben je geïnteresseerd in een functie bij AUTO PALACE, mail dan je (open) sollicitatie naar P&O
Autobedrijf Oving

Autobedrijf Oving

Autobedrijf Oving: een zeer uitdagende en afwisselende baan in de autobranche met toekomstperspectief bij een organisatie met kwalitatief hoogstaande en aansprekende producten. Een organisatie die bovendien sfeer en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan
Broekhuis

Broekhuis

Broekhuis groeit en is op zoek naar talent! Broekhuis is verantwoordelijk voor totale mobiliteit en vertegenwoordigt een breed scala aan automerken. Binnen de Broekhuis groep wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van medewerkers, niet alleen aan ontwikkeling binnen de functie maar ook aan groei binnen de organisatie. Ga naar de vacatures!
BTS Bedrijfswagens & Trailer Service B.V.

BTS Bedrijfswagens & Trailer Service B.V.

BTS is MAN Truck- en bedrijfswagendealer en Volkswagen servicedealer. Al zo’n 25 jaar. Met 125 medewerkers die zich vanuit vier locaties met hart en ziel inzetten. Elke dag opnieuw. Al jarenlang. Zodat u onze trucks en bestelwagens optimaal kunt gebruiken. Vanaf het eerste contact denken we met u mee en geven advies. We luisteren naar uw wensen en behoeftes en pas daarna gaan we aan de slag. BTS, voor een truck of bedrijfswagen op maat.
DAVO Autobedrijven B.V.

DAVO Autobedrijven B.V.

Peugeot DAVO heeft zes vestigingen in de regio Den Haag en omstreken. Tevens behoort tot deze groep het leasebedrijf Wittebrug Lease en de schadebedrijven Deurlo en Valstar. DAVO heeft vestigingen in Den Haag, Leidschendam, Delft, Zoetermeer en Bergschenhoek. Bekijk onze vacatures en leer ons kennen!
Den Engelsen Bedrijfswagens B.V.

Den Engelsen Bedrijfswagens B.V.

Den Engelsen Bedrijfswagens is een dealergroep voor de merken MAN en Volkswagen Bedrijfswagens. We hebben vestigingen in Eindhoven, Nijmegen, Venlo en Stein.
DriveIn

DriveIn

Wij zoeken jou! DriveIn is een full service autogarage voor alle merken met vestigingen in Noord-Holland. Voor al uw reparaties en onderhoud kunt terecht bij één van onze vestigingen in Alkmaar, Alkmaar Noord, Beverwijk, Bloemendaal, Heerhugowaard, IJmuiden, Krommenie of Schagen.
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close