Werkgevers

client
Dijkstra Auto Groep B.V.

Dijkstra Auto Groep B.V.

Dijkstra is al 60 jaar Citroën-dealer. Alles is begonnen met passie voor mobiliteit, geloof in persoonlijke relaties en lokale betrokkenheid. Met enthousiasme en bevlogenheid werken wij aan 100% tevreden klanten. Wij zijn trots op het mooie bedrijf dat er vandaag de dag staat: 14 Citroën-, DS- en Kia-vestigingen, verspreid over Friesland, Flevoland, Groningen & Drenthe.
Premium bedrijfspresentatie
A-Point Groep

A-Point Groep

De A-Point Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Daarnaast beschikt het over schadeherstelbedrijven, een verhuurbedrijf en een leasemaatschappij. De A-Point Groep heeft vestigingen in Amsterdam Zuidoost, Amsterdam West, Amstelveen, Badhoevedorp, Weesp, Almere, Lelystad en Dronten.
Amega Holding B.V.

Amega Holding B.V.

Zoek jij een stabiele, complete en uitdagende organisatie? Dan biedt Amega jou een mooie toekomst! Amega bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de automotive branche in Zuid-Holland-Zuid. Deze groeiende en klantgerichte organisatie bestaat uit ruim 450 mensen.
Auto1.com

Auto1.com

Werken binnen een succesvol bedrijf? AUTO1.com is het snelst groeiende en meest toonaangevende handelsplatform voor auto's in Europa. Wij hebben meer dan 25 locaties in heel Europa en bieden ons exclusieve autodealer netwerk een gevarieerde portefeuille van occasions.
Autohaas Groep

Autohaas Groep

Autohaas BV is dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Daarnaast hebben wij universele leasebedrijven voor zakelijke lease (XLLease) en private lease (XLEasy), een eigen autoverhuurbedrijf (XLRent) en een schadecentrum (Schadecentrum Apeldoorn). Totaal bestaat de Autohaas Groep uit ruim 200 medewerkers.
Blauwendaal Peugeot

Blauwendaal Peugeot

Als sterk groeiende vertegenwoordiger van het merk Peugeot in de regio Rijnmond maken wij bij Blauwendaal graag kennis met actieve, klantgerichte en gepassioneerde kandidaten. Je komt te werken in een organisatie die oog heeft voor jou talent en zich samen met jou wil blijven ontwikkelen.
Breeman Automotive

Breeman Automotive

Ben jij op zoek naar een bruisende organisatie en een baan met toekomstperspectief, dan heeft Breeman jou veel te bieden! Breeman Automotive is altijd op zoek naar medewerkers die in zichzelf willen investeren en in hun eigen vakgebied tot de beste medewerkers willen behoren. Breeman is officieel dealer van de merken BMW en MINI met meerdere vestigingen in Rotterdam en Gouda.
Broekhuis Holding

Broekhuis Holding

Broekhuis groeit en is op zoek naar talent! Broekhuis is verantwoordelijk voor totale mobiliteit en vertegenwoordigt een breed scala aan automerken. Binnen de Broekhuis groep wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van medewerkers, niet alleen aan ontwikkeling binnen de functie maar ook aan groei binnen de organisatie. Ga naar de vacatures!
Century Autogroep

Century Autogroep

Century Autogroep is uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met bijna 400 medewerkers verspreid over zeventien vestigingen in de provincie Groningen en Drenthe. Bekijk onze interessante vacatures!
DriveIn

DriveIn

Wij zoeken jou! DriveIn is een full service autogarage voor alle merken met vestigingen in Noord-Holland. Voor al uw reparaties en onderhoud kunt terecht bij één van onze vestigingen in Alkmaar, Alkmaar Noord, Beverwijk, Bloemendaal, Heerhugowaard, IJmuiden, Krommenie of Schagen.
Ekris Retail BV

Ekris Retail BV

Ben jij de persoon die wij zoeken? Dynamische onderneming, dynamische jobs. Ekris is een begrip in de autobranche én onder autoliefhebbers. In een dynamische omgeving weet Ekris, door middel van kwalitatieve hoogstaande dienstverlening en fascinerende producten, altijd haar klanten te bedienen.
HAN Automotive

HAN Automotive

Verbreed of verdiep uw kennis. Kies een cursus, training of opleiding op het gebied van Automotive Technologies of Automotive Management van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Een gevarieerd aanbod voor ieder niveau.
Opleidingen op het gebied van Automotive.
Herwers Groep

Herwers Groep

De Herwers Groep is een no-nonsense dealerorganisatie in Oost Nederland die met de merken Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan en Renault op duurzame wijze het beste en breedste pakket wil bieden op het gebied van mobiliteit en waar klanten en medewerkers zich door de laagdrempeligheid en het transparant zijn thuis voelen.
Het Motorhuis

Het Motorhuis

Motorhuis blijft bewegen, en wil nog verder groeien. Dit kan alleen door zowel de klant als onze medewerkers centraal te stellen. Goede begeleiding, doorgroeimogelijkheden, een degelijk sociaal beleid en een meer dan goede onderlinge sfeer maken dat onze medewerkers het uitstekend naar hun zin hebben en graag heel lang bij ons in dienst blijven.
Indumij Groep

Indumij Groep

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de automotive branche? Dat komt goed uit want Indumij groeit hard. Dat kan ook niet anders met een fantastisch team en de mooie merken die we in huis hebben. Auto Indumij is de Renault en Dacia dealer voor Drechtsteden, Alblasserwaard, de Hoekse Waard en West Brabant met in totaal 14 vestigingen.
Innovam

Innovam

Innovam is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de mobiliteitsbranche! Bij Innovam werken circa 250 bevlogen en betrokken medewerkers, waarvan het grootste gedeelte opereert vanuit de hoofdvestiging in Nieuwegein. Innovam vindt het belangrijk dat haar medewerkers zich kunnen ontwikkelen.
Jos van Boxtel Groep

Jos van Boxtel Groep

Met trots vertegenwoordigen wij de merken Toyota, Nissan, Kia en Mitsubishi. Het leveren van betrouwbare auto’s, die voldoen aan een hoge kwaliteit, is bij ons een vanzelfsprekendheid. Zo ook het vakmanschap van onze medewerkers. Het echte verschil maken we door niet alleen aandacht te vragen voor onze producten en diensten; maar vooral te luisteren naar wat onze klánten vragen.
KwikFit

KwikFit

Kom werken bij KwikFit! Bij KwikFit werken in Nederland ruim 1.300 medewerkers gezamenlijk aan hetzelfde doel: 100% klanttevredenheid. Wil jij hier graag jouw bijdrage leveren in één van onze vestigingen in Nederland of op ons hoofdkantoor in Harderwijk? Reageer dan op één van onze openstaande vacatures.
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close