Werkgevers

Werkenbij-sites
Werken bij Citroƫn

Werken bij Citroƫn

De medewerkers bij Citroƫn Nederland werken aan de ontwikkeling van producten en diensten op een hoog niveau. Binnen een jonge en informele cultuur is volop ruimte en respect voor individuele inbreng en persoonlijke ontplooiing. Heb je interesse om onderdeel te worden van onze organisatie? Reageer dan op een van de vacatures of stuur ons een open sollicitatie.
Premium bedrijfspresentatie
Louwman Group

Louwman Group

Niets is zo spannend als de volgende stap die je zet. Als je vooruit wilt, dan past Louwman Group helemaal bij jou.
M. de Koning Autobedrijven

M. de Koning Autobedrijven

Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning Autobedrijven.
Maas Autogroep

Maas Autogroep

Maas Autogroep is een sterk groeiend en innovatief familiebedrijf. En samen met onze 250 werknemers werken we elke dag aan ons ā€œGewoon bijzonderā€ motto. Wij maken het bijzonder gewoon.. Dat is wat Maas zo uniek maakt. Wij gaan verder dan andere autobedrijven, want wij zijn vindingrijk en gaan tot het uiterste voor onze klanten.. en voor onze werknemers.
MAN Nederland Dealer B.V.

MAN Nederland Dealer B.V.

MAN Nederland Dealer is de MAN dealer in Oost-Gelderland en biedt met haar vestigingen een totaalconcept op het gebied van transport en mobiliteit
MANA Bedrijfswagens

MANA Bedrijfswagens

Wat maakt MANA Bedrijfswagens speciaal? ''A company is only as good as the people it keeps.'' Wij zijn steeds op zoek naar dynamische en competente personen om ons team te ondersteunen. Ben jij zo iemand?
Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V.

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V.

Heb je affiniteit met autoā€™s en werk je graag voor een A-merk in een dynamische omgeving? Dan heeft Mercedes Benz Dealer Bedrijven wellicht dĆ© job voor jou! Bekijk hier alle actuele vacatures in alle disciplines van MBDB.
Motorhuis

Motorhuis

Motorhuis blijft bewegen, en wil nog verder groeien. Dit kan alleen door zowel de klant als onze medewerkers centraal te stellen. Goede begeleiding, doorgroeimogelijkheden, een degelijk sociaal beleid en een meer dan goede onderlinge sfeer maken dat onze medewerkers het uitstekend naar hun zin hebben en graag heel lang bij ons in dienst blijven.
Mulder

Mulder

OP ZOEK NAAR EEN LEUKE UITDAGING IN DE AUTOMOTIVE Lijkt het je leuk om bij ons te werken en dagelijks een waardevolle bijdrage te leveren aan onze klantbelofte? Wij komen graag in contact met toptalenten die zich dagelijks vol inzetten om onze klantbelofte waar te maken en die daarnaast een bijdrage willen leveren aan de toekomst van onze organisatie.
Muntstad

Muntstad

Muntstad is een begrip in Midden-Nederland. Met maar liefst elf vestigingen in Utrecht, Zeist, Nieuwegein en Maarssen bedienen we onze klanten in een grote regio. Met de vijf grote merken Volkswagen, Audi, Å KODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens bieden we alle grote merken van de VAG-groep.
Nefkens Peugeot, Citroƫn, DS en Opel

Nefkens Peugeot, Citroƫn, DS en Opel

Met maar liefst 25 dealerbedrijven is Nefkens de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Nefkens is o.a. actief in de regio Utrecht. De dealerbedrijven van Nefkens Midden profiteren van optimale onderlinge synergie.
PGZ Premium Mobility

PGZ Premium Mobility

Met ruim 160 medewerkers verdeeld over 6 activiteiten is PGZ geregeld op zoek naar nieuwe collega's om onze teams te versterken. Interesse in het werken met de allermooiste merken en producten in de automotive en een bedrijf met de unieke positionering als dƩ specialist op het gebied van premium mobility?
Pon Dealer Groep

Pon Dealer Groep

Werken bij Pon Dealer Wij bieden je een baan in een dynamische omgeving waarin ieder individu een belangrijke bijdrage levert aan de organisatie. Gezamenlijk hebben we Ć©Ć©n doel: de tevredenheid van onze klanten waarborgen door ze optimaal mobiel te houden.
Porsche Centrum Gelderland BV

Porsche Centrum Gelderland BV

Als jij een jongensdroom kunt verwezenlijken hebben wij jouw droombaan
Pouw Automotive

Pouw Automotive

Klantbetrokkenheid, kwaliteit, loyaliteit en professionaliteit, dat zijn de kernwoorden voor Pouw Automotive. Pouw Automotive vervult een voortrekkersrol op het gebied van mobiliteit met haar topmerken Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens.
Renova Group

Renova Group

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN? De cultuur is informeel, open en transparant en iedereen krijgt en neemt zijn verantwoordelijkheden voor het uiteindelijke doel: het ontzorgen van de klant in hun mobiliteit!
Roordink Bedrijfswagens

Roordink Bedrijfswagens

Bij Roordink Bedrijfswagens staan klanten centraal. Wij stellen alles in het werk om de ambities van onze klanten waar te maken. Dit doen we met een team van gemotiveerde, goed getrainde medewerkers, in een cultuur die gebaseerd is op samenwerken. Bij Roordink weten we als geen ander dat je samen meer bereikt dan alleen. Als dit aansluit bij jouw ambities, zijn wij benieuwd of jij de uitdaging aandurft.
Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep is de officiĆ«le Audi, Volkswagen, SEAT, Å KODA & Volkswagen Bedrijfswagens autodealer in Ede, Veenendaal, Wageningen en Scherpenzeel. Klanten kunnen bij Vallei Auto Groep terecht voor een uitgebreide range aan modellen. Wij regelen alle facetten die bij mobiliteit horen: financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires.
Van den Udenhout Groep

Van den Udenhout Groep

Wat maakt Van den Udenhout nou zoā€™n goede werkgever? Ten eerste omdat onze organisatie een informele, fijne werkomgeving biedt. Hard werken wordt gecombineerd met een gezellige sfeer. Je kunt altijd bij iedereen, in iedere laag van de organisatie, terecht. Dus, houd jij van snel schakelen, de mogelijkheid om te groeien binnen een bedrijf met een informele sfeer in een dynamische werkomgeving? Dan ben je bij Van den Udenhout aan het juiste adres! Graag zien we je sollicitatie tegemoet.
Van der Linden Groep

Van der Linden Groep

Het beste uit jezelf halen? Kom werken bij de Van der Linden Groep!
Van Mossel Automotive Groep

Van Mossel Automotive Groep

De Van Mossel Groep is een toonaangevende organisatie in de mobiliteitsbranche en biedt jou volop ontwikkelsmogelijkheden! Werken bij Van Mossel betekent werken in een dynamische en informele omgeving. Naast een uitdagende baan bieden we onze mensen een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden.
Van Poelgeest

Van Poelgeest

Werken bij Van Poelgeest? We vertellen je er graag over! Van Poelgeest is een sterke en klantgerichte BMW & MINI dealer met vestigingen in Amersfoort, Amstelveen, Heemstede, Hilversum, Naarden en Noordwijk. De organisatie telt ruim 250 enthousiaste medewerkers en heeft de afgelopen jaren op verschillende terreinen een sterke groei doorgemaakt. Onze bedrijfscultuur is te typeren als open, jong, resultaat- en kwaliteitsgericht, vernieuwend en informeel.
Van Tilburg-Bastianen Groep B.V.

Van Tilburg-Bastianen Groep B.V.

Waarom werken bij TB: Werken bij TB is werken in een financieel gezond, stabiel en succesvol familiebedrijf. Persoonlijk contact, aandacht voor elkaar, waardering en respect vinden wij erg belangrijk. Mooi arbeidsvoorwaardenpakket: TB biedt haar medewerkers een mooi arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een goed salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. .
Volvo Group Truck Center

Volvo Group Truck Center

Volvo Group Truck Center is met 11 vestigingen de grootste Volvo Truck Dealer van de Randstad.
Wassink Autogroep

Wassink Autogroep

Wij vinden werkplezier belangrijk! Collegaā€™s mogen actief meedenken en meebeslissen. Eigen initiatief wordt gestimuleerd. Een goede sfeer, fijne collegaā€™s en leuk werk draagt bij aan een hoge klanttevredenheid. En blije en tevreden klanten, daar doen wij het voor!
Wensink

Wensink

Wil jij werken bij een van de grotere autobedrijven met de mooiste merken en de best uitgeruste werkplaatsen van Nederland? Kom dan werken bij Wensink. Wensink is een dealergroep die de merken Ford, Mercedes-Benz en smart voert. Met 30 vestigingen in Noord-Oost Nederland zijn we Ć©Ć©n van de grotere spelers binnen de mobiliteitssector.
Wittebrug Autogroep

Wittebrug Autogroep

Wittebrug is een vooruitstrevend bedrijf dat zich op de toekomst richt. Indien wij voor een van onze bedrijven op zoek zijn naar nieuwe, enthousiaste medewerkers, dan zal de vacature automatisch worden geplaatst op deze website.
Zijm BV

Zijm BV

Al ruim vijftig jaar streven de medewerkers van Zijm ernaar om een goede band met de klanten op te bouwen die is gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit
www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close