Louwman Retail

Louwman Retail is onderdeel van de Louwman Dealer Group, samen met de andere bedrijven Van Dorst Automotive, Rüttchen Autowereld en Blauwendaal vormen zij een sterke en stabiele organisatie verspreid door heel Nederland. Sommige dealerbedrijven zijn al sinds jaar en dag onderdeel van Louwman Retail maar er zijn in de afgelopen jaren ook steeds weer nieuwe dealerbedrijven aan toegevoegd. Binnen de Louwman Retail dealerbedrijven werken zo’n 500 collega’s en het hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.

Voor meer informatie over onze organisatie ga naar: Louwman.nl of De Louwman Dealer Groep
Vestigingen:
36
Aantal medewerkers nationaal
400
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Personenauto's
Je voelt het overal binnen ons bedrijf: het is prachtig om in een professionele organisatie met onze mooie merken te werken, toegang te hebben tot de nieuwste technologieën, echt vakmanschap toe te passen en klanten van de allerbeste service te voorzien.

Wil jij daar deel van uit maken?

Bekijk dan al onze Vacatures.

Staat je droombaan er nu niet tussen?

Stuur dan een Open sollicitatie zodat we jou weten te vinden.
Cultuur
Als familiebedrijf hebben wij een lange termijn focus. Wij streven dan ook naar lange termijn relaties met klanten, leveranciers maar ook met onze collega’s. Samenwerken in een team staat daarbij centraal zodat je met je collega’s de beste klantbeleving kan creëren. Dat wordt gedaan met passie voor onze producten, onze klanten en het werk. Daarnaast stimuleren wij ondernemende collega’s in hun ontwikkeling. We noemen deze waarden van onze organisatie ook wel; de Louwman Way.
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook

Adresgegevens

Adres:Donau 34
Stad:DEN HAAG
Land:NL
Telefoon:+31703047300
Fax:+31703834638

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close