Broekhuis is verantwoordelijk voor totale mobiliteit en vertegenwoordigt een breed scala aan automerken. Naast het dealerschap is Broekhuis actief op het gebied van service en onderhoud, schadeherstel, leasing, bedrijfswageninrichting, verzekeringen en financieringen. De dagelijkse drijfveer van Broekhuis is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: meer dan auto's...!
Aantal medewerkers nationaal
1000
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Personenauto's
Werkgebied
Midden, noorden en oosten van Nederland
Kennisgebieden
Broekhuis is één van de top vijf dealerholdings in Nederland. Dagelijks werken er meer dan 1000 mensen. Je vindt ons in heel Midden-, Oost- en Noord-Nederland. Iedereen die bij ons werkt heeft dezelfde missie: iedere dag het verschil maken. Van elke medewerker verwachten we daarom oplossingsgerichtheid en mensgerichtheid.
Open sollicitatie
Ben jij een gedreven persoon? Matcht jouw profiel met dat van ons en kan jij je vinden in onze klantbeloften? Dan nodigen we je van harte uit om verder te kijken naar onze vacatures. Mocht er op dit moment niets bij zitten wat bij je past, dan kan je altijd een open sollicitatie schrijven. We zien je sollicitatie tegemoet!

Sollicteren bij Broekhuis kan via dit adres; werken@broekhuisgroep.nl

We zijn ook altijd op zoek naar jong talent! Benieuwd wat we te bieden hebben? Kijk dan op onze WerkenbijBroekhuis pagina.
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook

Recente Automotive vacatures van Broekhuis

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Zuiderbreedte 36
Postcode:3845 MC
Stad:HARDERWIJK
Land:NL
Telefoon:+31341751150
Website:Broekhuis

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close