Over Hedin Automotive

Hedin Automotive is een autobedrijf in hart en nieren. Wij vertegenwoordigen 28 toonaangevende automerken door heel Nederland, waaronder Mercedes-Benz, BMW, Alfa Romeo, Renault, Nissan, Ford, Volvo, Land Rover, Kia, Peugeot en Opel. En dat doen we samen met ongeveer 2.350 collega’s op ruim 90 locaties. Bij ons vind je dus niet alleen een vacature bij jou in de buurt, maar ook een die bij je past. Op een van onze vestigingen of op ons hoofdkantoor in Amsterdam-Duivendrecht. In de werkplaats of in de showroom. Kortom, bij Hedin Automotive vind je jouw droombaan.

Dagelijks werken we met hetgeen waar we allemaal zo'n passie voor hebben - auto's. Bij ons kun je namelijk niet alleen een auto kopen, maar ook leasen of huren. We verzorgen het onderhoud vanuit onze werkplaatsen en herstellen schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we onze klanten met de financiering, verzekering, bedrijfswageninrichting of bestickering.

Onze geschiedenis in Nederland gaat terug tot 1993. In dat jaar werd Stern opgericht door de aankoop van een lokaal dealerbedrijf. Sindsdien is Stern uitgegroeid tot een van de grotere multi-merken dealers en mobiliteitsaanbieders van Nederland en is 22 jaar lang beursgenoteerd geweest. In 2022 is Stern overgenomen door het Zweedse familiebedrijf Hedin Mobility Group. Hedin Mobility Group is met activiteiten in 14 landen een van de grootste dealerbedrijven van Europa. Als gevolg van de overname gaat Stern sinds 2023 verder onder de naam Hedin Automotive.

Als organisatie in een markt die in rap tempo verandert, kunnen we het ons niet permitteren om stil te blijven zitten. Daarom zijn we doorlopend op zoek naar mensen die out-of-the-box durven te denken en de handen uit de mouwen willen steken, zodat we Hedin Automotive naar een volgend niveau kunnen tillen. Dus, wil jij jouw kennis en kunde inzetten om samen met ons de top te bereiken? Bekijk dan onze vacatures en stuur ons vandaag nog jouw sollicitatie.

Kom ook bij ons werken. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Onze 28 automerken

Of jouw autohart nu sneller gaat kloppen van bijvoorbeeld meer luxe van Mercedes-Benz, meer allure van Peugeot of meer innovatie van Kia – bij ons kun je met 28 verschillende automerken aan de slag. Bekijk ze hier allemaal en ontdek de vele mogelijkheden om je carrière een boost te geven!
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Duurzame Mobiliteit, Personenauto's
Hoe het is om te werken bij Hedin Automotive

Hedin Automotive zorgt goed voor haar medewerkers. Naast werving is het behoud van goede medewerkers een speerpunt. Daarom besteden wij veel aandacht aan trainingen en opleidingen. Persoonlijke ontwikkeling en werkplezier staan voor ons centraal. Kortom bij Hedin Automotive ben je altijd in beweging.
Werken bij het Autohart van Nederland

Waar en bij wie van ons je ook aanklopt, je treft altijd iemand met een autohart. Wat ons allemaal verbindt, is een passie om met auto’s te werken. Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op het dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat de klant niet op tijd op zijn afspraak kan zijn. Of thuis bij de kinderen. En daarom doen we er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Wij begrijpen het als je kind een keer ziek van school gehaald moet worden. Of dat jouw hart sneller klopt van nieuwe technieken en dat je trainingen wil volgen. Daar is ruimte voor en dat stimuleren we. We zijn allemaal mensen met een autohart en dat voel je.
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Voordelen van werken bij Hedin Automotive

Werken bij Hedin Automotive kent vele voordelen, zoals leuke collega's, een goede werksfeer en ruimte om te groeien. Nog een leuk voordeel: mooie arbeidsvoorwaarden en aantrekkelijke kortingsregelingen!

Meer leuke collega’s en goede werksfeer
Bij Hedin Automotive hechten we veel waarde aan een goede werksfeer. Onze leuke collega’s maken die. Je werkt in een hecht team met enthousiaste professionals die allemaal dezelfde passie voor auto's delen. Onze collega’s staan klaar om elkaar te helpen. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al jaren ervaring hebt, bij Hedin Automotive vind je een plek waar jij je thuis voelt, gewaardeerd wordt en waar je elke dag met plezier naar je werk gaat. Samen maken we het verschil en vieren we onze successen!

Meer ruimte om te groeien
Of jij je nu wil ontwikkelen tot specialist in jouw eigen functie of wil doorgroeien binnen de vestiging, afdeling of naar een ander bedrijfsonderdeel of merk, bij Hedin Automotive kan het. Regelmatig ga je in gesprek met jouw leidinggevende om jouw doelen en ambities te formuleren en te realiseren. Je kunt diverse trainingen en cursussen bij merkimporteurs, vakscholen of andere opleiders volgen die aansluiten op jouw functie. En we hebben onze eigen Hedin Automotive Academy, waar je zowel online als offline verschillende trainingen en workshops kunt bijwonen.

Meer arbeidsvoorwaarden waar je echt wat aan hebt
Bij Hedin Automotive hebben we mooie arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, bedrijfsfitness en een collectieve zorgverzekering. Dit betekent onder andere dat je met korting een nieuwe fiets kunt aanschaffen of kunt sporten bij jouw eigen sportschool. Nog een mooi voordeel voor elke Hedin Automotive-collega: korting op onze eigen producten en diensten! Zo kun je met korting een nieuwe of gebruikte auto bij ons kopen en krijg je korting als je bij ons jouw auto laat onderhouden, de schade laat herstellen, verzekert of een auto huurt.
Stage lopen bij Hedin Automotive

Volg jij een MBO-opleiding in de richting van mobiliteitstechniek of carrosserietechniek, dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres voor een leerwerkplek of stage! Al onze vestigingen zijn door SBB erkend als leerbedrijf voor één of meerdere opleidingen. Onze ervaring met het opleiden van leerlingen en stagiair(e)s strekt zich uit over meerdere jaren. En met succes, veel van onze leerlingen en stagiair(e)s zijn namelijk na het afronden van hun opleiding bij ons blijven werken. Als BBL-leerling of BOL-stagiair(e) krijg je een eigen leermeester of stagebegeleider toegewezen die bedreven is in het vak en er dus écht verstand van heeft. Zo krijg je de kans om direct samen te werken met ervaren professionals en ga je ook nog eens met de nieuwste automodellen aan de slag.

Recente Automotive vacatures van Hedin Automotive

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Pieter Braaijweg 6
Postcode:1114 AJ
Stad:AMSTERDAM
Land:NL
Telefoon:+31206136028
Fax:+31206135763

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close