Altijd op zoek naar talent

Werken bij Fource Automotive betekent deel uitmaken van een snelgroeiende, dynamische en internationaal georiënteerde organisatie. Zo kun je bijdragen aan een organisatie waar getalenteerde mensen met energie, creativiteit, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken om ambitieuze doelen te realiseren.

Over ons

Fource. Eén collectief van automotive professionals. De betrouwbare expertise partner van vandaag en klaar voor morgen, wij lopen voorop.

Daadkrachtig en kundig zijn we klaar voor de snelle ontwikkelingen binnen de automotive markt. Met passie voor innovatie zijn we ondernemend en altijd een stap vooruit. Nieuwe technieken ontstaan voor de vraag die bij de klant leeft.

We zijn breed georiënteerd, zien wat er komt en speelt. Hierom zijn we flexibel in onze dienstverlening en vooruitstrevend in ons doen.

Als een echte vakidioot hebben we liefde voor het vak. Beschikken over alle disciplines die onze markt maken. Dat we deze kennis- en kunde bundelen maakt ons sterk.

Dit is waarom mensen zich graag aan ons verbinden, omdat we het niet alleen nu, maar het ook in de toekomst regelen.
Vestigingen:
91 vestigingen - 9 bedrijven - 12 concepten - 3 landen
Open sollicitatie
Altijd op zoek naar talent.

Werken bij Fource betekent deel uitmaken van een snelgroeiende, dynamische en internationaal georiënteerde organisatie. Zo kun je bijdragen aan een organisatie waar getalenteerde mensen met energie, creativiteit, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken om ambitieuze doelen te realiseren.

Sollicteren bij Fource Automotive kan via dit adres; hr@werkenbijfource.nl
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook

Adresgegevens

Adres:'s Gravelandseweg 379
Postcode:3125 BJ
Stad:SCHIEDAM
Land:NL
Telefoon:+31104469808

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close