Met maar liefst 25 dealerbedrijven is Nefkens de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Nefkens is o.a. actief in de regio Utrecht. De dealerbedrijven van Nefkens Midden profiteren van optimale onderlinge synergie.

Nefkens is sinds 1887 actief in de autobranche. Al jaren spelen wij in op de behoeftes van de automobilist. Of het nu gaat om een personenauto, een bedrijfsauto, onderhoud, leasing, verzekering of financiering; bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn van alle markten thuis. Ook voor maatwerk in bedrijfswagens kunt u bij ons terecht. Peugeot heeft een uitgebreid assortiment aan bedrijfswagens, die bovendien in talloze variaties leverbaar zijn, met alle denkbare inbouw mogelijkheden. Kom bij ons langs, de koffie staat klaar! Voor groot wagenparkbeheerders is er een speciale fleetsales afdeling met gespecialiseerde accountmanagers.
Wat wij u menselijk beloven, kunnen wij zakelijk waar maken. Service, betrouwbaarheid en vakmanschap, daar staan we voor!

Bij Nefkens kiezen we voor milieu én mens. Dat maakt duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk speerpunt in alles wat wij doen. Dit is te zien in onder meer het BOVAG-keurmerk 'Erkend Duurzaam' waar wij sinds 2012 aan voldoen.

Nefkens is dé dealer van het merk Peugeot. Alle Nefkens-dealers uit de regio Utrecht maken deel uit van PGA Nederland, ontstaan uit de Nefkens Groep. PGA Nederland behoort tot een van de grootste dealerholdings in ons land. PGA Nederland N.V. is een dochter van het Franse PGA S.A., onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group. Met activiteiten in 13 Europese landen is Emil Frey een van de grootste automotive concerns in Europa.
Vestigingen:
9
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Personenauto's
Open sollicitatie
Wij bieden jou de cultuur van een professionele regionale dealer in een internationaal sterke organisatie. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers de kansen te bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben een team van professionals die onze klanten begrijpen. Daarbij bieden wij jou een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicteren bij Nefkens-Midden kan via dit adres; info@nefkens-midden.nl
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook

Recente Automotive vacatures van Nefkens Peugeot B.V.

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Meijewetering 19
Postcode:3543AA
Stad:UTRECHT
Land:NL
Telefoon:+31302414243
Fax:+31302410089

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close