Nefkens is een multimerk mobiliteitsleverancier met vestigingen door heel Nederland. Ondernemerschap is onze drijvende kracht en ons motto is ‘Samen vooruit’. Wij zoeken nieuwe collega’s die samen met ons de klant het allerbeste bieden op mobiliteitsgebied.

Nefkens is een multimerk mobiliteitsleverancier met bijna anderhalve eeuw ervaring. We zijn zowel in Noord-, Midden- als Zuid-Nederland te vinden. Onze collega’s zijn allemaal echte vakmensen. Zij typeren onze werksfeer als open, dynamisch en gemoedelijk. Ben jij de vakvrouw of vakman die we zoeken? Help ons dan om de klant het allerbeste op mobiliteitsgebied te bieden. Kies de functie die bij je past en solliciteer!

Daarnaast zijn wij onderdeel van Emil Frey Nederland NV. Emil Frey Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 25 verschillende automerken. Emil Frey Nederland NV is een dochteronderneming van de Zwitserse Emil Frey Group. Emil Frey, een in 1924 opgericht familiebedrijf, is uitgegroeid tot een van de grootste automotive ondernemingen in Europa.
Vestigingen:
18
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Personenauto's
Open sollicitatie
Bij Nefkens werk je in een moderne, groeiende organisatie in een internationaal sterke organisatie, met leuke collega’s en elke dag mooie uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen. Als collega’s zijn we sterk verbonden en treden wij op als een team. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers de kansen te bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarbij bieden wij jou een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je team bestaat uit echte professionals die weten wat ze doen om tot een topresultaat te komen en het verschil te maken.

Wil jij samen met ons het verschil maken? (Open) Solliciteren bij Nefkens kan via onze website
werkenbijemilfrey.nl
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook

Adresgegevens

Adres:Meijewetering 19
Postcode:3543AA
Stad:UTRECHT
Land:NL
Telefoon:+31302414243
Fax:+31302410089

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close