Innovam is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de mobiliteitsbranche, een branche die volop in beweging is. Economische, sociale en technologische ontwikkelingen stellen hoge eisen aan mensen en organisaties. Wat niet verandert, is de behoefte aan goede opleidingen en trainingen. Daarvoor zorgt Innovam. Al meer dan vijfenzestig jaar. Ons doel is zorgen voor voldoende gekwalificeerde medewerkers in de mobiliteitsbranche. Bij Innovam werken circa 250 bevlogen en betrokken medewerkers die theorie en kennis verbinden met de dagelijkse praktijk van onze klant. Niet voor niets is ons motto: ‘Innovam, moves you forward.’ Het hoofdkantoor is in Nieuwegein. Daarnaast heeft Innovam een aantal regionale kantoren verspreid over het land.
Vestigingen:
5
Aantal medewerkers nationaal
240
Sector:
Opleiding
Werkgebied
Heel Nederland
Kennisgebieden
Training/ Consultancy
Doorgroeimogelijkheden
Wat voor onze branche geldt, geldt ook voor onze eigen medewerkers. Innovam vindt het belangrijk dat haar medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Om die reden bieden wij onze medewerkers tal van mogelijkheden, waarmee zij zich binnen hun functie en binnen de organisatie verder kunnen ontwikkelen. Zo wordt er veel aandacht besteed aan competentieontwikkeling en persoonlijke groei onder andere door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan, coaching, training en vakgerichte opleidingen.
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel

Adresgegevens

Adres:Structuurbaan 2
Postcode:3439 MB
Stad:NIEUWEGEIN
Land:NL
Telefoon:+31306087958
Website:Innovam

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close