Werken bij DAVO

Peugeot DAVO heeft zes vestigingen in de regio Den Haag en omstreken. Tevens behoort tot deze groep het leasebedrijf Wittebrug Lease en de schadebedrijven Deurloo en Valstar. DAVO heeft vestigingen in Den Haag, Leidschendam, Delft, Zoetermeer en Bergschenhoek.

Op dit moment zetten meer dan 200 medewerkers zich in om particulieren en bedrijven in de regio een optimale mobiliteit te garanderen. Alle overhead (administraties, ICT, marketing, directie, etc) werkt gecentraliseerd vanuit de vestiging aan de Donau in Den Haag.

DAVO is in het bezit van het Erkend Duurzaam Plus certificaat. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. DAVO is een vooruitstrevend bedrijf dat zich op de toekomst richt. DAVO is bekroond met de award voor best presterende Peugeot dealer op het gebied van klantentevredenheid.
Open sollicitatie
Kom jij ons team versterken?

Bekijk dan al onze Vacatures

Staat je droombaan er nu niet tussen?

Stuur dan een Open Sollicitatie zodat we jou weten te vinden.
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal

Recente Automotive vacatures van DAVO Groep

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Donau 120
Postcode:2491 BC
Stad:DEN HAAG
Land:NL
Telefoon:+31708502000
Website:DAVO Groep

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close