Story ‘s-Hertogenbosch, erkend BMW en MINI dealer, is al jaren een vertrouwd adres in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Onze missie is het bieden van individuele en hoogwaardige mobiliteit in het premium segment. Dit doen we niet alleen door u het beste persoonlijke advies bij de beste deal te geven, maar ook door het verlenen van de beste service. Maak kennis met ons bedrijf en haar trotse medewerkers!
Vestigingen:
6
Open sollicitatie
Dynamische onderneming, dynamische jobs
Bert Story is een begrip in de autobranche én onder autoliefhebbers. In een dynamische omgeving weet Bert Story, door middel van kwalitatieve hoogstaande dienstverlening en fascinerende producten, altijd haar klanten te bedienen. Processen worden constant verbeterd, dit om het gemak van de klant te vergroten.

Onze groei hangt af van jou, daarom ondersteunen we jouw ontwikkeling in een richting die aansluit op jouw wensen en ambities. Doorgroei-mogelijkheden zijn volop aanwezig.
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Carrière
Of u nu recent bent afgestudeerd of een ervaren professional bent - wanneer je klaar bent om de volgende stap in je carrière te zetten en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan staan onze deuren altijd open. Als het aankomt op het kiezen van een beroep of het plannen van uw carrière, bieden wij u unieke mogelijkheden om ons te leren kennen en te werken als een integraal onderdeel van ons team.
Facebook

Adresgegevens

Adres:Rietveldenweg 40
Postcode:5222AR
Stad:DEN BOSCH
Telefoon:+31736217435

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close