Wie zijn wij?

Wij zijn Gomes, een prachtig familiebedrijf! Professioneel, maar ook informeel. Nuchter, maar ook heel enthousiast en gedreven. Allemaal hebben wij één doel, één passie. Namelijk de beste keuze zijn voor iedereen die van plek A naar plek B wilt rijden. Of dat nou met een auto, bedrijfswagen of een truck is.

Klinkt dat ook voor jou als een mooie uitdaging? Dan verwelkomen wij jou graag in ons hechte team.

Mercedes-Benz
Gomes Noord-Holland is officieel Mercedes-Benz, smart en Fuso dealer voor personenwagens, bestelwagens en trucks met een verzorgingsgebied van Texel tot en met Hillegom en van Zandvoort tot en met Vinkeveen. Wij zijn dé partner voor alle mobiliteitsvragen voor sales en aftersales met totaaloplossingen voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Gomes Noord-Holland is een prachtig professioneel, maar ook informeel familiebedrijf waarbij tevreden klanten en medewerkers op nummer één staan. Alle medewerkers hebben één doel, één passie. Namelijk de beste keuze zijn voor iedereen die van plek A naar plek B wil rijden.

Truck & Trailer Groep Nederland B.V.
In 2012 heeft Gomes de Truck en Trailer Groep Nederland B.V. (TTGN) mede opgericht. Truck & Trailer Groep is inmiddels uitgegroeid tot een totaalleverancier van trailers van de merken Kögel, VéDéCar, Fruehauf, Rojo en Talson. Deze mix is zorgvuldig gekozen zodat wij kunnen inspelen op alle transportbehoeften van onze relaties. TTGN is de partners voor wagenparkbeheer, reparatie en onderhoud, Europese pechservice en advies in leasing en financiering. Daarnaast zijn wij met Truck en Trailer Groep Beverwijk B.V. dé leverancier van Truck & Trailer Parts.

Truck Service Simons
Sinds 2015 neemt Gomes deel in het bedrijf Truck Service Simons B.V. (TSS) in het Limburgse Echt. Truck Service Simons B.V. is een Universeel en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan alle bedrijfsvoertuigen. TSS is daarnaast sinds medio 2017 officieel Mercedes-Benz Aftersales dealer. TSS is per september 2017 geheel klaar voor de toekomst met een nieuwe en zeer innovatieve vestiging aan de A2/ A73.
Sector:
Dealerholdings
Open sollicitatie
Heb je een leuke vacature gezien of wil je een open sollicitatie naar ons sturen? Dat kan!Vul ons sollicitatieformulier in zodat we jou weten te vinden.
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Carrière
Opleidingen Bij Gomes “The Best or Nothing”

Dat is waar wij bij Gomes Noord Holland B.V. en Mercedes-Benz voor staan, ook als het gaat om onze medewerkers. Gomes wil zich onderscheiden door de beste te zijn voor haar relaties en zorg te dragen voor de totale vervoers- en mobiliteitsbehoefte van onze klanten. Wij streven naar een hoge mate van klanttevredenheid met hoogwaardige producten en diensten. Daarom zijn wij altijd op zoek naar de beste technici met passie voor het vak. Lijkt het jou wat om in de toekomst te sleutelen aan Mercedes-Benz voertuigen?
Wil je altijd blijven leren en streef jij er ook naar de beste van de besten te worden?
Reageer dan op één van onze vacatures!

Gomes geeft je volop mogelijkheden om:

• Het vak van (bedrijfs-)autotechnicus te leren;
• Je vakkennis te vergroten;
• Werkervaring op te doen;
• Door te groeien tot eerste (bedrijfs-)autotechnicus;
• Volop Mercedes-Benz trainingen te volgen;
• Je persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen.

Functies
Onze organisatie is opgebouwd uit verschillende divisie; Personen- en Bestelwagens en Trucks met daarbinnen verschillende afdelingen en functies. Op de afdeling Aftersales zorgen onze technici ervoor dat onze klanten altijd met een betrouwbare en veilige auto kunnen rijden. Bij de afdeling Sales kunnen onze klanten terecht voor een nieuwe of jong gebruikte auto. Een aantal van de functies binnen de afdelingen staan hieronder beschreven:

Sales:
De verkoopadviseur is de persoon waar onze klanten terecht kunnen voor nieuwe of jong gebruikte personenauto, bestelwagen of truck en de verkoop van verzekeringen en financieringen. De afdeling Verkoopbinnendienst zorgt voor de dagelijkse, administratieve ondersteuning voor de verkoopadviseurs. De product expert is de specialist als het gaat om verstrekken van informatie aan klanten over alle nieuwe innovaties in onze auto’s. Hij helpt je de auto te leren kennen.

Aftersales:
De (bedrijfs-)autotechnicus is werkzaam in de werkplaats. Hij/zij voert onderhoud, reparatie en/of nieuwbouw werkzaamheden uit aan Mercedes-Benz trucks, bestel- en personenwagens. Hierbij worden de nieuwste technieken gebruikt. De service adviseur is het eerste aanspreekpunt voor klanten. Zij kunnen hier aangeven wat de klachten zijn en/of er onderhoud nodig is. De service adviseur geeft deze informatie door en verzorgt de planning voor de werkplaats. De magazijn medewerker zorgt ervoor dat de bestelde onderdelen in het magazijn liggen, opgeslagen worden en de bestellingen van de klanten en de werkplaats op een juist moment worden geleverd. De werkplaatschef zorgt voor de dagelijkse aansturing van het werkplaatsteam.

Om een van bovenstaande functies uit te voeren, is het belangrijk dat daarvoor een (relevante) vakopleiding wordt gevolgd of is afgerond.

Opleidingen
Omdat Gomes zich wil onderscheiden door de beste te willen zijn, investeren wij in het opleiden van onze medewerkers. Wij bieden meerdere opleidingstrajecten aan die te onderscheiden zijn in de vakopleidingen en het bijscholen van gediplomeerd personeel.

Lees hier meer over de Gomes opleidingen
Facebook

Adresgegevens

Adres:Robbenkoog 2
Postcode:1822 BB
Stad:ALKMAAR
Land:NL
Telefoon:+31882004400

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close