Mercedes-Benz Dealer Bedrijven (100% dochter van Mercedes-Benz Nederland) heeft vestigingen in Alphen a/d Rijn, Den Haag, Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen. De regio waarin wij actief zijn biedt grote kansen om de marktaandelen nog meer te versterken. Zo'n 300 medewerkers zetten zich dagelijks in voor onze klanten. Naast continuïteit is klanttevredenheid voor ons prioriteit nummer 1.

De afgelopen jaren heeft Mercedes-Benz Dealer Bedrijven een sterke groei doorgemaakt, waarbij diverse bedrijfsprocessen zijn geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd. Als merk lopen wij voorop als het gaat om technische ontwikkeling en het bouwen van auto’s van absolute topkwaliteit. Elke dag wordt er hard gewerkt om deze topkwaliteit te vertalen en met elan om te zetten in de praktijk.

Heb je affiniteit met auto’s en werk je graag voor een A-merk in een dynamische omgeving? Dan heeft Mercedes Benz Dealer Bedrijven wellicht dé job voor jou! Bekijk hier alle actuele vacatures in alle disciplines van MBDB.
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Duurzame Mobiliteit, Personenauto's
Open sollicitatie
Wij zijn constant op zoek naar technici: ervaren specialisten, maar ook starters.

Ben jij een ervaren en goed geschoolde techneut pur sang en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan ben je van harte welkom om ons een open sollicitatie te sturen;

of, ben jij een leerling (BBL-er), bezig om jezelf klaar te klaar stomen voor een mooie toekomst in de autotechniek? Stuur ons ook dan vooral een open sollicitatie.

We ontvangen open sollicitaties graag via e-mail aan patricia.hoogerwerf@daimler.com
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Facebook

Recente Automotive vacatures van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V.

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Donau 42
Postcode:2491 BA
Stad:DEN HAAG
Land:NL
Telefoon:+31707001458

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close