Vind snel jouw droombaan

Kies je voor werken bij Wensink, dan kies je voor werken in een organisatie waar familiegevoel voorop staat. Al ruim 30 jaar ervaring in de automotive branche en continue in ontwikkeling en groei. Wensink is een organisatie waarbij het aangename voorop staat, zeker ook als het gaat om de werksfeer! Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vele extra’s.

Over Wensink
Wensink is een solide, gerenommeerd bedrijf met flinke ambities! Zo leveren we Mobility as a Service aan iedereen die graag zorgeloos onderweg wil zijn. Op welke manier dan ook. Daarvoor werken we met mooie, premium merken en verschillende producten. We investeren dan ook flink in innovatie om iedere dag een stukje beter te worden in wat we doen. Met 40 vestigingen zijn we dan ook altijd dichtbij. Niet alleen erg handig, maar ook nog eens goed voor je ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Zo kunnen we je namelijk de mogelijkheid bieden je breder te laten oriënteren / doorstromen binnen Wensink.

Tot slot zijn er nog tal van andere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook aan de mooie personeelsfeesten aan het eind van het jaar. En wat dacht je van mogelijkheid om altijd je auto te wassen in onze wasstraten. Hartstikke gratis, wanneer jij wilt. Een informele werksfeer, gezellige collega’s en een werkomgeving waarin alles wordt gefaciliteerd, maken het geheel af. Overtuigd? Neem dan eens een kijkje in onze vacatures. Wellicht tot snel!
Vestigingen:
30
Aantal medewerkers nationaal
1100
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Personenauto's
Aantal medewekers nationaal + internationaal
1100
Werkgebied
Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland, Flevoland, Limburg
Functiegebieden
Sales
After Sales
Schade
Leasing
Werkplaats
Ben jij een topper en op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een toonaangevend dealerbedrijf? Reageer dan meteen op een van de vacatures. Of bel voor meer informatie Renate Ganzevles (P&O) (038) 425 57 65. Je kunt ook een open sollicatie sturen naar werken@wensink.nl.
Open sollicitatie
Wil jij werken bij een van de grotere autobedrijven van Nederland? Kom dan werken bij Wensink Automotive, een dealergroep met 30 vestigingen in noord en midden Nederland die de merken Ford, Mercedes-Benz en smart voert.

Wij bieden je een prettige werkomgeving waarbij je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze collega’s die een bijdrage willen leveren aan ons gemeenschappelijke doel: uitermate tevreden klanten.

Solliciteren bij Wensink kan via dit adres; werken@wensink.nl
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook

Adresgegevens

Adres: Postbus 529
Postcode:8000 AM
Stad:ZWOLLE
Land:NL
Telefoon:+31384255755
Fax:+31384212336
Website:Wensink

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close