Wil jij werken bij een van de grotere autobedrijven met de mooiste merken en de best uitgeruste werkplaatsen van Nederland?

Kom dan werken bij Wensink. Wensink is een dealergroep die de merken Ford, Mercedes-Benz en smart voert. Met 30 vestigingen in Noord-Oost Nederland zijn we één van de grotere spelers binnen de mobiliteitssector.

Onze werkplaatsen zijn uitgerust met de meest moderne apparatuur en de beste gereedschappen. Niet voor niets stonden we in de top-3 van de beste werkplaats van Nederland. Naast een moderne werkplaats werk je met de mooiste auto’s van aansprekende merken.

Prettige werkomgeving
Of je nu op zoek bent naar een functie als monteur, verkoper, serviceadviseur, servicemanager of een andere functie, wij bieden je een prettige werkomgeving waarbij je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze collega’s die een bijdrage willen leveren aan ons gemeenschappelijke doel: uitermate tevreden klanten.
Vestigingen:
30
Aantal medewerkers nationaal
1100
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Personenauto's
Aantal medewekers nationaal + internationaal
1100
Werkgebied
Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland, Flevoland, Limburg
Functiegebieden
Sales
After Sales
Schade
Leasing
Werkplaats
Ben jij een topper en op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een toonaangevend dealerbedrijf? Reageer dan meteen op een van de vacatures. Of bel voor meer informatie Renate Ganzevles (P&O) (038) 425 57 65. Je kunt ook een open sollicatie sturen naar werken@wensink.nl.
Open sollicitatie
Wil jij werken bij een van de grotere autobedrijven van Nederland? Kom dan werken bij Wensink Automotive, een dealergroep met 30 vestigingen in noord en midden Nederland die de merken Ford, Mercedes-Benz en smart voert.

Wij bieden je een prettige werkomgeving waarbij je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze collega’s die een bijdrage willen leveren aan ons gemeenschappelijke doel: uitermate tevreden klanten.

Solliciteren bij Wensink kan via dit adres; werken@wensink.nl
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
LinkedIn
Facebook

Recente Automotive vacatures van Wensink

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres: Postbus 529
Postcode:8000 AM
Stad:ZWOLLE
Land:NL
Telefoon:+31384255755
Fax:+31384212336
Website:Wensink

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close