Altijd al in de automotive willen werken? Dat kan!

Al meer dan 30 jaar en met inmiddels 40 vestigingen en ruim 1200 tevreden collega’s zorgen wij er iedere dag voor dat onze klanten zorgeloos onderweg zijn. Wensink is een mobiliteitsoplosser, want we leveren ‘Mobility as a service’. Dat houdt in dat klanten niet alleen bij ons terecht kunnen voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte personenwagen, bedrijfswagen, truck of trailer. We verzorgen namelijk ook graag het onderhoud ervan, helpen met leasing, financiering of verzekering. Ook herstellen we schade, voorzien we bedrijfswagens van efficiënte inrichtingen, leveren we trucks en trailers en meer!

Onze medewerkers hebben het zogeheten Wensink DNA. Dat betekent dat ze allemaal betrokken, bevlogen, betrouwbaar, trots en professioneel zijn. Daarnaast vinden we samenwerken belangrijk. We moeten samen groeien, ontdekken en doen! Dat kan met talentsessies of met loopbaanprogramma’s. Maar ook met Wensink Wijs: een programma waarmee we de ware talenten van onze medewerkers zichtbaar maken. Zo halen we het beste in ze naar boven!
Vestigingen:
30
Aantal medewerkers nationaal
1100
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Personenauto's
Aantal medewekers nationaal + internationaal
1100
Werkgebied
Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland, Flevoland, Limburg
Functiegebieden
Sales
After Sales
Schade
Leasing
Werkplaats
Ben jij een topper en op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een toonaangevend dealerbedrijf? Reageer dan meteen op een van de vacatures. Of bel voor meer informatie Renate Ganzevles (P&O) (038) 425 57 65. Je kunt ook een open sollicatie sturen naar werken@wensink.nl.
Open sollicitatie
Wil jij werken bij een van de grotere autobedrijven van Nederland? Kom dan werken bij Wensink Automotive, een dealergroep met 30 vestigingen in noord en midden Nederland die de merken Ford, Mercedes-Benz en smart voert.

Wij bieden je een prettige werkomgeving waarbij je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze collega’s die een bijdrage willen leveren aan ons gemeenschappelijke doel: uitermate tevreden klanten.

Solliciteren bij Wensink kan via dit adres; werken@wensink.nl
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook

Recente Automotive vacatures van Wensink

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres: Postbus 529
Postcode:8000 AM
Stad:ZWOLLE
Land:NL
Telefoon:+31384255755
Fax:+31384212336
Website:Wensink

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close