Wil jij werken bij het mooiste truckdealerbedrijf uit Zuid-Holland?

Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! Staat jouw gewenste functie niet tussen de vacatures? Solliciteer dan via het contactformulier op deze pagina, wij zullen je open sollicitatie snel behandelen. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte talenten.


IJzersterk familiebedrijf met innovatieve merken

Van Leeuwen Truckservice is een betrouwbaar en innovatief truckbedrijf met drie vestigingen in Zuid-Holland. Al 50 jaar zijn wij MAN dealer en een betrouwbare partner voor de wereld van transport en logistiek. Ondanks de groei die het bedrijf de laatste jaren heeft doorgemaakt, is het nog steeds een echt familiebedrijf. Zelfstandig, trots op iedere medewerker en wij werken met korte lijnen.

De techniek in de wereld van de trucks en bedrijfswagens verandert snel. Van Leeuwen Truckservice werkt samen met de medewerkers continu aan scholing en ontwikkeling van kennis. Hiervoor werken we o.a. met de MAN Academy, Truck Academy Rijnmond en Innovam. Bij Van Leeuwen Truckservice werk je met sterke en innovatieve merken MAN en Volkswagen bedrijfswagens. Samen met je collega’s ben je dagelijks bezig onze klanten goed op weg te helpen. Dat geeft waardering en energie!
Sector:
Bedrijfsauto's, Bouwmachines, Dealerholdings, Duurzame Mobiliteit, Trucks & Bus
Open sollicitatie
Gezocht: MANnen (M/V) met een LEEUWENHART

Vanwege de groeiende drukte en onze groeiambitie zoeken wij uitbreiding van ons team. Ben jij die man of vrouw met een passie voor MAN trucks en bestelwagens? Wil jij graag deel uit maken van de motor van ons bedrijf? Bekijk dan onze vacatures.

Ben je geïnteresseerd in de combinatie werken / leren in de truckwereld? Neem dan contact op met Annet Paans jobs@leeuwentrucks.nl zij vertelt je er graag alles over.
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Facebook

Recente Automotive vacatures van Van Leeuwen Trucks & Vans

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Transportweg 32
Postcode:2742 RH
Stad:WADDINXVEEN
Land:NL
Telefoon:+31180639300

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close