Kernactiviteiten
Dé matchmaker tussen organisaties en professionals

Jobs That Work is een recruitmentbureau voor kandidaten en organisaties die actief zijn in de automotive, hospitality en zakelijke dienstverlening. Medewerkers bepalen grotendeels het succes van uw bedrijf. Daarom steken wij veel zorg, tijd en aandacht in het selectietraject. Persoonlijk én met oog voor meer dan alleen diploma's. We zijn kritisch, denken mee en vragen door. Net zolang tot we precies weten wat kandidaten en opdrachtgevers willen, zoeken en ambiëren. Op korte termijn, maar ook in de toekomst.

Ons team zet zich dagelijks in om voor onze opdrachtgevers en kandidaten de beste match te maken. We doen dit met veel passie voor ons vak en interesse voor de mens achter het profiel. Het beste bewijs dat onze persoonlijke en zorgvuldige aanpak werkt, blijkt uit ons trackrecord.
Neem contact met ons op!

Van alle vacatures verschijnt slechts een deel online. Neem daarom direct contact met ons op!

Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden wij de baan die precies bij jou past.

073 – 200 10 20
info@jobsthatwork.nl
Diensten
Werving & Selectie

Of je nou op zoek bent naar een volgende stap in je carrière, je een betere werk-privé balans zoekt of je van je hobby je werk wilt maken, JTW helpt je een nieuwe baan te vinden. Dit doen we zorgvuldig en met veel persoonlijke aandacht. Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. We kijken verder dan je CV en werkervaring maar focussen ons op karakter, competenties en drijfveren. Deze eigenschappen maken namelijk het verschil in de prestatie op de werkvloer.

Voor onze opdrachtgevers doen we hetzelfde. We zorgen altijd dat we een goed inzicht hebben in de werkzaamheden van een functie, het team en de bedrijfscultuur. Zo zijn we in staat een match te maken met een bedrijf en een kandidaat. Daarnaast kunnen wij samen met onze partner Kenhardt een assessment verzorgen om de keuze voor een kandidaat verder te onderbouwen.

Ben je op zoek naar een nieuwe job?

Neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om kennis te komen maken. Dan vertellen we je uitgebreid over onze werkwijze en en kijken we samen naar nieuwe mogelijkheden!
Naast werving en selectie bieden we ook assessments aan. In het selectieproces of voor de persoonlijke ontwikkeling van een personeelslid laat een assessment het leer- en veranderpotentieel van een professional zien. Geheel aangepast op de functie en organisatie bieden we laagdrempelige tot zeer extensieve assessments aan. Lees alles over onze diensten en ons actuele vacatureoverzicht op jobshatwork.nl

Executive Search

JTW beschikt over de expertise en het netwerk voor het invullen van (senior) management-, bestuurs- en directiefuncties. Zowel op het gebied van permanente invulling, interim-management als organisatieadvies helpen wij u om uw strategie en doelstellingen te realiseren. Wij bieden u een volledig maatwerkproces van hoge kwaliteit en met volledige transparantie. Vanzelfsprekend kunt u in dit traject rekenen op een uiterst discrete werkwijze en een persoonlijke aanpak.

We starten het traject met inventarisatie van de functie en het gewenste profiel. Daarna starten we discreet met werven van kandidaten. We stemmen met u af welke kanalen we inzetten om te werven en bepalen samen het functieprofiel.

Adresgegevens

Adres:Hambakenwetering 8B-III
Postcode:5231 DC
Stad:'S-HERTOGENBOSCH
Land:NL
Telefoon:+31416235011

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close