Kernactiviteiten
Jobs That Work is een werving- en selectiebureau in de automotive branche. Met onze eigen kijk op recruitment verbinden wij professionals met onze opdrachtgevers en maken de ultieme match.
Diensten
Jobs That Work is een werving- en selectiebureau gericht op resultaat en duurzame inzetbaarheid. Wij steken veel zorg, tijd en aandacht in het selectietraject. Er moet niet alleen een match zijn op papier; het karakter van de professional moet passen bij de aard van het bedrijf. In het selectietraject zijn wij daarom persoonlijk en hebben oog voor meer dan alleen diploma's. We zijn kritisch, denken mee en vragen door. Net zolang tot we precies weten wat kandidaten en opdrachtgevers willen, zoeken en ambiëren. Op korte termijn en in de toekomst.
Wij maken graag kennis met professionals die nog niet per sé op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, maar die open staan om te groeien of een ander pad in te slaan. Wij begeleiden deze professionals graag naar de volgende stap in hun carrière.

Naast werving en selectie bieden we ook assessments aan. In het selectieproces of voor de persoonlijke ontwikkeling van een personeelslid laat een assessment het leer- en veranderpotentieel van een professional zien. Geheel aangepast op de functie en organisatie bieden we laagdrempelige tot zeer extensieve assessments aan. Lees alles over onze diensten en ons actuele vacatureoverzicht op jobshatwork.nl


Ons zusterbedrijf Advice That Work is een adviesbureau dat mensen en organisaties helpt te groeien met advies, performance coaching, scans en managementoplossingen. Alles op een resultaatgerichte manier waarmee ook op lange termijn de vruchten geplukt kunnen worden. Als strategisch partner en klankbord begeleiden zij bedrijven naar een duurzaam bedrijfsrendement. Bijvoorbeeld voor transitieprocessen, overnames, wanneer een bedrijf in zwaar weer zit of juist een enorme groei doormaakt. Kijk voor meer informatie op advicethatwork.nl
LinkedIn

Recente Automotive vacatures van Jobs That Work

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close