Kernactiviteiten
Jobs That Work is een resultaatgericht werving- en selectiebureau voor kandidaten en organisaties die actief zijn in branches zoals automotive, hospatality, zakelijke dienstverlening en (non)profitsectoren.
Diensten
Medewerkers bepalen grotendeels het succes van uw onderneming. Daarom steken wij veel zorg, tijd en aandacht in het selectietraject. Persoonlijk én met oog voor meer dan alleen diploma's. We zijn kritisch, denken mee en vragen door. Net zolang tot we precies weten wat kandidaten en opdrachtgevers willen, zoeken en ambiëren. Op korte termijn, maar ook in de toekomst.

Ons team verstaat wat zoeken en matchen is; duurzame inzetbaarheid is ons streven. Wij doen dit met veel passie voor ons vak en interesse voor de mens achter het profiel. Het beste bewijs dat onze persoonlijke en zorgvuldige aanpak werkt, blijkt uit ons trackrecord. Lees de reacties van onze opdrachtgevers en kandidaten of neem voor meer informatie contact met ons op.
LinkedIn

Recente Automotive vacatures van Jobs That Work

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close