De Bochane Groep is één van de meest vooraanstaande dealerbedrijven in Nederland met 16 vestigingen en een personeelsbestand van ruim 400 medewerkers. De Bochane Groep vertegenwoordigt de merken Renault, Dacia en Nissan. Ook heeft de groep een universeel schadeherstelbedrijf, een leasemaatschappij en een verhuurbedrijf.

De grootste succesfactor van ons bedrijf is het centraal stellen van de mens. Dat geldt voor onze klanten én voor ons personeel! Bij de Bochane Groep ben je geen nummer, maar een mens! Het personeelsbeleid is sociaal en mensgericht. Er moet natuurlijk hard gewerkt worden, maar dat gebeurt in een prettige omgeving.

Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen. Tevens zijn er door de grootte van de groep veel mogelijkheden tot doorstroming naar hogere functies.

Kortom, de lijfspreuk luidt niet voor niets: “Bochane, de kracht van persoonlijke aandacht!”
Aantal vestigingen:
16
Aantal medewerkers nationaal
400
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Leasing, Personenauto's
Doorgroeimogelijkheden
Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen. Tevens zijn er door de grootte van de groep veel mogelijkheden tot doorstroming naar hogere functies.

Kortom, de lijfspreuk luidt niet voor niets: "Bochane, de kracht van persoonlijke aandacht!"
Sollicitatieproces

De administratie rondom het werving en selectieproces van Bochane is geautomatiseerd met Sollicitant Self Service. Binnen dit systeem kunt u zelf uw gegevens invullen en de voortgang van uw sollicitatie bijhouden. Elke keer als er een bericht van ons voor u klaarstaat, ontvang u van ons een e-mail met daarin de link naar het bericht.

We proberen zo spoedig mogelijk een terugkoppeling te geven op uw sollicitatie. Heeft u lange tijd niets gehoord? Dat wil niet zeggen dat u het niet wordt, maar dan kunt u wel beter even contact opnemen met de HR afdeling van Bochane.

Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact op met de HR afdeling van Bochane.
Cultuur
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig
Cultuur
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Cultuur
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
LinkedIn
Facebook

Recente Automotive vacatures van Bochane Groep BV

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:De Smalle Zijde 20A
Postcode:3903 LP
Stad:VEENENDAAL
Land:NL
Telefoon:+31318546111
Fax:+31318546112

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close