Bij Bochane geven we mensen de vrijheid om te kunnen gaan en staan waar ze willen. Met een nieuwe of gebruikte auto, dankzij goed onderhoud, onderdelen en schadeherstel, via verhuur en lease. Wij dragen iedere dag bij aan het in beweging brengen van mensen.

Net als ieder ander mens, voorwerp of bedrijf heeft Bochane een eigen karakter, een persoonlijkheid. Met unieke eigenschappen en waarden. De positionering, uitgeschreven in een definitie, geeft de merkbelofte van Bochane weer. De vraag die we bij alles stellen is namelijk: Hoe kan ik mijzelf vandaag overtreffen?

Wij beloven met onze pay-off Als je vooruit wil om onze klanten vooruit te helpen, maar dit kan alleen als wij ze door en door kennen. Deze band voelt als een vriendschap. Dit is de manier waarop wij al onze relaties willen benaderen, op een relevante en vooral waardevolle manier. De pay-off is dan ook de leidraad voor de waarden en tone of voice van Bochane. De woorden samen vormen het DNA van Bochane.

Wanneer je bij Bochane werkt, dan werk je met ruim 550 collega’s bij één van de meest vooraanstaande dealerbedrijven in Nederland met 16 vestigingen. Met elkaar zetten we ons in om elke dag de merken Renault, Dacia en Nissan te vertegenwoordigen.

Meer weten over Bochane? Bekijk www.bochane.nl
Aantal vestigingen:
16
Aantal medewerkers nationaal
Ruim 550
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Leasing, Personenauto's
Doorgroeimogelijkheden
Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen. Tevens zijn er door de grootte van de groep veel mogelijkheden tot doorstroming naar hogere functies.

Kortom, de lijfspreuk luidt niet voor niets: "Bochane, de kracht van persoonlijke aandacht!"
Sollicitatieproces

De administratie rondom het werving en selectieproces van Bochane is geautomatiseerd met Sollicitant Self Service. Binnen dit systeem kunt u zelf uw gegevens invullen en de voortgang van uw sollicitatie bijhouden. Elke keer als er een bericht van ons voor u klaarstaat, ontvang u van ons een e-mail met daarin de link naar het bericht.

We proberen zo spoedig mogelijk een terugkoppeling te geven op uw sollicitatie. Heeft u lange tijd niets gehoord? Dat wil niet zeggen dat u het niet wordt, maar dan kunt u wel beter even contact opnemen met de HR afdeling van Bochane.

Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact op met de HR afdeling van Bochane.
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
LinkedIn
Facebook

Recente Automotive vacatures van Bochane Groep BV

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:De Smalle Zijde 20A
Postcode:3903 LP
Stad:VEENENDAAL
Land:NL
Telefoon:+31318546111
Fax:+31318546112

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close