Wassink Autogroep is een grote merkdealer met 15 vestigingen in Gelderland, Brabant, Limburg en Overijssel. Wassink Autogroep heeft ruim 350 medewerkers in dienst en is volop in ontwikkeling! Wij zijn ondernemend en ambitieus. Wij zijn dealer voor de merken Peugeot, Citroën, Opel, DS, Kia, Ford, Fiat en Jeep. Wassink Autogroep is Stellantis Business Partner voor nu en voor de toekomst. Wat ons kenmerkt? Wij vinden werkplezier belangrijk! Collega’s mogen actief meedenken en meebeslissen. Eigen initiatief wordt gestimuleerd. Een goede sfeer, fijne collega’s en leuk werk draagt bij aan een hoge klanttevredenheid. En blije en tevreden klanten, daar doen wij het voor!
Vestigingen:
11 - Arnhem Kia, Arnhem Peugeot/Citroën Boxmeer, Doetinchem Kia/Peugeot, Doetinchem Citroën/Fiat, Dodewaard, Enschede, Nijmegen, Oss, Ruurlo, Venlo, Velp, Venray, Winterswijk en Zutphen
Aantal medewerkers nationaal
350
Sector:
Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Duurzame Mobiliteit, Personenauto's
Doorgroeimogelijkheden
Bij Wassink Autogroep heb je volop leer- en doorgroeimogelijkheden en werk je met gave merken! Daarnaast bieden wij jou trainingen en workshops, we hebben zelfs een eigen Wassink Academy.
Open sollicitatie
Solliciteren bij Wassink autogroep kan via dit adres; vacatures@wassinkautogroep.nl
Cultuur
Wat ons kenmerkt? Wij vinden werkplezier belangrijk! Collega’s mogen actief meedenken en meebeslissen. Eigen initiatief wordt gestimuleerd. Een goede sfeer, fijne collega’s en leuk werk draagt bij aan een hoge klanttevredenheid. En blije en tevreden klanten, daar doen wij het voor!
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
LinkedIn
Facebook
Websites
https://www.wassinkautogroep.nl/vacatures/
Opleiding & Training
We hebben zelfs een eigen Wassink Academy!

Recente Automotive vacatures van Wassink Autogroep

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Microweg 51
Postcode:6545CL
Stad:NIJMEGEN
Telefoon:+31243830383

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close