Showrooms, werkplaatsen en meer

Klanten kunnen bij a-point terecht voor verkoop en onderhoud van auto’s. Maar ook voor verhuur, schadeherstel en aanvullende services. Zo voorzien we een regio met meer dan twee miljoen inwoners van oplossingen op maat voor hun mobiliteit. Van allereerste occasion, nieuwste leaseauto, elektrische SUV tot laadoplossing thuis. En van bedrijfswagen, leasefiets, Apk-keuring tot tijdelijk vervoer.


Meer dan 60 jaar ervaring

De geschiedenis van a-point gaat meer dan 60 jaar terug. In 1957 sloegen Ben en Wijnand Pon Sr. de eerste paal voor Autopon Amsterdam. Twee jaar later stonden de eerste Kevers al te glimmen in de vliegende vitrine aan de Overtoom. Om de drukke binnenstad te ontvluchten, verhuizen we in 1974 naar de Watergraafsmeer en zes jaar later kiezen we voor de ruimte en bereikbaarheid van Amsterdam Zuidoost. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé dealer voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens in Amsterdam, Almere, Hoofddorp en omstreken.

De beste vakmensen en experts

Vakmanschap en aandacht voor detail komen bij a-point altijd op de eerste plaats. Onze service is maatwerk, onze aandacht persoonlijk en onze producten altijd van de beste kwaliteit. Dat kan natuurlijk alleen met een sterk, gemotiveerd team. Onze medewerkers vormen met hun passie en kennis het hart van een energiek bedrijf waar klanten zich thuis voelen. We koesteren de vertrouwde sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn.

We durven te denken in mogelijkheden en te gaan voor originele oplossingen. Daarbij behandelen we iedereen zoals we zelf behandeld willen worden: met vertrouwen, zorgzaam, en integer. Afspraak is afspraak. En natuurlijk werken we zorgvuldig en veilig. Onze eigen gezondheid, die van anderen en een duurzame wereld vinden we belangrijk en zijn leidend bij elke keuze.

We dagen elkaar uit om altijd een stap extra te zetten. We stoppen niet met zoeken naar beste oplossingen totdat we ze vinden. Niet alleen omdat klanten dat mogen verwachten van een bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan. Maar ook omdat we daar zelf veel voldoening uithalen. Iedereen die bij a-point werkt, krijgt het vertrouwen om zelfstandig beslissingen te nemen. Van eerste monteur, service-adviseur tot backoffice-medewerker.
Sector:
Autoverhuur, Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Duurzame Mobiliteit, Leasing, Personenauto's, Schadeherstel
Open sollicitatie
Wat biedt a-Point haar medewerkers?

Naast een aantrekkelijk salaris hebben we de volgende arbeidsvoorwaarden:
• Collectieve zorgverzekering met korting, inclusief bijdrage werkgever.
• Deelname aan PMT Pensioenregeling
• Doorgroeimogelijkheden en een uitgebreid aanbod van opleidingen via
Pon Academy en NexTechnician
• Fietsplan
• Pon Fit

Pon Fit
Wij vinden het heel belangrijk dat onze mensen met plezier en in goede gezondheid bij ons werken. Pon Fit is het PON programma om de aandacht voor gezondheid concreet te maken. Als er sprake is van verzuim, dan zetten we de beste professionals in om te helpen weer gezond te worden. Ook besteden we veel aandacht aan activiteiten en trainingen om gezond te blijven en gezond te zijn, zoals een introductiecursus hardlopen, til-trainingen en cursussen stoppen met roken. Kijk op www.ponfit.nl voor meer informatie.

Solliciteren
Heeft a-Point jouw interesse gewekt?

Ga dan naar vacatures

Staat de vacature waarnaar je op zoek bent er niet bij? Reageer dan bij de vacatures op open sollicitatie.
U ontvangt spoedig een bevestiging van uw sollicitatie. Na deze bevestiging zullen uw gegevens beoordeeld worden en laten we weten of we mogelijkheden voor u hebben. Als we die mogelijkheden zien, zullen we u uitnodigen voor een eerste sollicitatiegesprek.
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook

Adresgegevens

Adres:Kollenbergweg 11
Postcode:1101AR
Stad:AMSTERDAM
Land:NL
Telefoon:+31204301600
Website:a-point

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close