De A-Point Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Daarnaast beschikt het over schadeherstelbedrijven, een verhuurbedrijf en een leasemaatschappij. De A-Point Groep heeft vestigingen in Amsterdam Zuidoost, Amsterdam West, Amstelveen, Badhoevedorp, Weesp, Almere, Lelystad en Dronten.

Dagelijks werken ruim 400 medewerkers van de A-Point Groep aan de mobiliteit van onze klanten. Zo kunt u bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte auto, lease, onderhoud en reparaties, schadeherstel, huren en aanpassingen aan auto’s.

Onze service is op maat gesneden en onze producten zijn altijd van de beste kwaliteit. Klanten mogen rekenen op een professionele organisatie, betrouwbare informatie en bruikbare oplossingen van de vraagstukken die zij ons voorleggen. Allemaal randvoorwaarden waardoor de A-Point Groep altijd een passend antwoord heeft op vragen.

De belangrijkste drijfveer van de A-Point Groep is: uiterst tevreden klanten!
Sector:
Personenauto's
Open sollicitatie
Wat biedt de A-Point Groep haar medewerkers?

Naast een aantrekkelijk salaris hebben we de volgende arbeidsvoorwaarden:
• Collectieve zorgverzekering met korting, inclusief bijdrage werkgever.
• Deelname aan PMT Pensioenregeling
• Doorgroeimogelijkheden en een uitgebreid aanbod van opleidingen via
Pon Academy en NexTechnician
• Fietsplan
• Pon Fit

Pon Fit
Wij vinden het heel belangrijk dat onze mensen met plezier en in goede gezondheid bij ons werken. Pon Fit is het PON programma om de aandacht voor gezondheid concreet te maken. Als er sprake is van verzuim, dan zetten we de beste professionals in om te helpen weer gezond te worden. Ook besteden we veel aandacht aan activiteiten en trainingen om gezond te blijven en gezond te zijn, zoals een introductiecursus hardlopen, til-trainingen en cursussen stoppen met roken. Kijk op www.ponfit.nl voor meer informatie.

Solliciteren
Heeft de A-Point Groep jouw interesse gewekt?

Ga dan naar vacatures

Staat de vacature waarnaar je op zoek bent er niet bij? Reageer dan bij de vacatures op open sollicitatie.
U ontvangt spoedig een bevestiging van uw sollicitatie. Na deze bevestiging zullen uw gegevens beoordeeld worden en laten we weten of we mogelijkheden voor u hebben. Als we die mogelijkheden zien, zullen we u uitnodigen voor een eerste sollicitatiegesprek.
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hierarchisch
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Matige doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Facebook

Adresgegevens

Adres:Kollenbergweg 11
Postcode:1101AR
Stad:AMSTERDAM
Land:NL
Telefoon:+31204301600

Deel dit bedrijf

www.automotivevacaturebank.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close